Klavyenin altına sünger konulmalı mı?

Hocam ben ilk defa klavye modladım kartın arka kısmını kağıt bant ile 3 kat yaptım ana plastiğede(kartın oturduğu plastik) pamuk koydum forumda görmüştüm sanki. Pamuk koymak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama az koydum bundan bir şey olur mu?

PCB ile klavye kasasının arasındaki boşluğa gereğinden fazla pamuk koyarsan zaten PCB'yi rahat yerleştiremezsin. Pamuk da basınçla şekilde alan bir malzeme olduğu için kararında koyduğunda zarar verecek bir durum olmaz. PCB'ye bandı geçerken de Çiplerin ve benzer transistör gibi şeylerin üstüne denk gelen kısımları kaplamaman gerek.

Hocam zaten bir Type-C portu bir de 1 tane transistör vardı herhalde onları kaplamadım. Bir de kusura bakmayın hocam ilk defa yapıyorum.

Benim klavyede 1 kat sünger 1 kat halıflex 1 kat jelatin 1 kat köpüklü poşet var. Bir de elektrik bandıyla birkaç kat bantlamıştım. Pamuktan bir şey olmaz.

Benim klavyede 1 kat sünger 1 kat halıflex 1 kat jelatin 1 kat köpüklü poşet var. Bir de elektrik bandıyla birkaç kat bantlamıştım. Pamuktan bir şey olmaz.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama ben de böyle bir şey yapmayı düşünüyorum. Acaba hazırladığınız rehber niteliğinde uygulamalı bir video da var mı yararlanalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…