Çözüldü Klavyenin inputu nasıl düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xacta

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ne oldu bilmiyorum klavyemde eskiden F10'a bastığımda bir şey olmazdı şimdi sesi kapatıyor. F11 sesi kısıyor F12 sesi yükseltiyor böyle değildi. Ne oldu bir de Alt Tab atarken başka uygulamaya geçmem için 2 defa basmam lazım ve altta da yeni masaüstü sekmesi açılıyor. Bir de hashtag falan da atamıyorum nasıl düzelteceğim? İnanılmaz sinir bozuyor örnek resim ektedir.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-03-13 saat 15.24.04_d5da6796.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-13 saat 15.24.04_d5da6796.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 34
Çözüm
Keşke klavye modelini de yazsaydın, ya windows/mac modu geçişi yapıp yanlış moda geçtin ya da fn kısmını sadece fonksiyona çeviren bir kısayolu açtın. Klavye modelini aratıp kısayollarına bakabilrisin yada fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsin.
Klavye markası nedir ? FN kilidini açmış olabilirsiniz.

Anakart markanızı da söyleyebilir misiniz ? Bazılarında bu ayar biosta oluyormuş.

Keşke klavye modelini de yazsaydın, ya windows/mac modu geçişi yapıp yanlış moda geçtin ya da fn kısmını sadece fonksiyona çeviren bir kısayolu açtın. Klavye modelini aratıp kısayollarına bakabilrisin yada fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsin.

Çözüm
Klavye markası nedir? FN kilidini açmış olabilirsiniz.

Anakart markanızı da söyleyebilir misiniz? Bazılarında bu ayar BIOS'ta oluyormuş.

Keşke klavye modelini de yazsaydın, ya windows/mac modu geçişi yapıp yanlış moda geçtin ya da FN kısmını sadece fonksiyona çeviren bir kısayolu açtın. Klavye modelini aratıp kısayollarına bakabilrisin ya da fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsin.

Wraith W75 klavye anakart ASUS X870E-E

Keşke klavye modelini de yazsaydın, ya windows/mac modu geçişi yapıp yanlış moda geçtin ya da FN kısmını sadece fonksiyona çeviren bir kısayolu açtın. Klavye modelini aratıp kısayollarına bakabilrisin ya da fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsin.

Hocam verdiğin cevap sayesinde yanında gelen hotkey tuşlarına baktım ve iki sorunuda hallettim çok sağ ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı