TLOU2 Remastered FSR FG açıldığında ghosting oluşuyor

İşletim sistemi
Windows 11

PedroJOSH

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 3050TI (Mobil)
İşlemci
i7 11390H
TLOU2'de FSR Frame Generation açınca oynanmayacak derecede ghosting oluyor. DLSS kalite modunda orta ayarlarda 20 FPS alırken, fg açınca 45-50 FPS alıyorum ama sanki 15FPS'miş gibi ghosting oluyor ekranda.

V-Sync kapattım, NVIDIA Reflex Low latency hem oyun içinden açtım hem de NVIDIA Denetim Masası'ndan. FSR 3.1.3 indirsem sorun düzelir mi? Ve internette 3.1.3 bulamadım, optiscaler gibi aracılarla indirme linki atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Frame Generation modunda yapay üretilen karelerin yarattığı gecikme sizin FPS'niz ne kadar düşükse o kadar fazla olur. 30 hatta 40 FPS'nin altında alırken Frame Generation açılmasını tavsiye etmiyorum. FPS'nizi öncelikle ayarları düşürerek belli bir seviyeye getirmeniz daha keyifli bir oyun deneyimi yaşatacaktır.

Dediğim şekilde yaptığınızda tekrar ghosting yaşıyor musunuz?

Son düzenleme:
Frame Generation modunda yapay üretilen karelerin yarattığı gecikme sizin FPS'niz ne kadar düşükse o kadar fazla olur. 30 hatta 40 FPS'nin altında alırken Frame Generation açılmasını tavsiye etmiyorum. FPS'nizi öncelikle ayarları düşürerek belli bir seviyeye getirmeniz daha keyifli bir oyun deneyimi yaşatacaktır.

Dediğim şekilde yaptığınızda tekrar ghosting yaşıyor musunuz?

Aynı sorunu yaşıyorum DLSS kalite ayarı açık ve Frame Generation kapalı 80 FPS alıyorum ve yine hayaletlenme var. Yüksek ihtimalle DLSS oyunda tam olarak düzgün çalışmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı