Klavyenin markası nedir? Benimki A101'den aldığım Piranha marka bir klavye aynı sorun bende de oluyor. Kabloyu düzeltin veya başka bir usb portuna takın.Arkadaşlar bilgisayarımda klavyemin ışıklarını açtığımda sürekli yanıp sönüyor klavye görev yapmıyor. R aynı şey fare içinde geçerli sorun PSU ile alakalı mı? Sanmıyorum ben.
Klavyenin markası nedir? Benimki A101'den aldığım Piranha marka bir klavye aynı sorun bende de oluyor. Kabloyu düzeltin veya başka bir USB portuna takın.
Dediğim gibi kabloda sorun olabilir. USB portunu değiştirdiniz mi?Aynı klavye hocam fakat benim diğer klavyemde de aynı sorun var.
Dediğim gibi kabloda sorun olabilir. USB portunu değiştirdiniz mi?
Benim farem Rampage marka. Onda sorun yaşamıyorum. Klavyenin kalitesizliğinden olabilir. Kablosu da çok eğilip bükülüyor kalitesiz olduğu bariz.Tabii ki portlarda bir sorun da olabilir fakat faremde hiç olmuyor çok nadir oluyor.
Benim farem Rampage marka. Onda sorun yaşamıyorum. Klavyenin kalitesizliğinden olabilir. Kablosu da çok eğilip bükülüyor kalitesiz olduğu bariz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.