Bende bu olduğunu düşünüyodum fakat Anne Pro 2 de space tuşunda Anne Pro 2 yazmıyor.
Ya bende olsa bilirim saten fotoğrafta gördüm onu bende biliyom.Faturasına bakarak öğrenilir. Bir de kutusundaki ve klavye üstündeki yazılara bakarak.
Farklı bir modeli olabilir veya resimden görünmüyor da olabilir.Bende bu olduğunu düşünüyodum fakat Anne Pro 2 de space tuşunda Anne Pro 2 yazmıyor.
Ya bende olsa bilirim saten fotoğrafta gördüm onu bende biliyom.
Hayır değil sanırım.Royale kludge RK61 RGB white gibi.
![]()
Royal Kludge RK61 Mechanical Keyboard 61 Keys bluetooth 5.0 Wired Dual Mode RGB Gaming Keyboard
Only US$46.99. Royal Kludge RK61 Mechanical Keyboard is a 61-key bluetooth 5.0 and wired dual mode RGB gaming keyboard. It features a compact design, durable construction, and customizable lighting effects. Get the perfect gaming experience with this mechanical keyboard!www.banggood.com
Evet o
O zaman bu olma ihtimali ortaya çıkıyor.
![]()
Турецкий: SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye 61 Tuş Sıcak Değiştirilebilir Gateron Optical Switch RGB Type-C Kablolu Programlanabilir 60% Düzen Oyun Klavyesi
Only US$62.99. The SKYLOONG GK61 Mechanical Keyboard is a 61-key hot swappable Gateron Optical Switch RGB Type-C wired programmable 60% layout gaming keyboard. It features a durable aluminum alloy frame, RGB backlighting, and a detachable USB Type-C cable. Enjoy a comfortable typing experience...www.banggood.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.