A atigen Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #1 Klavyenin n tuşunun ışığı az yanıyor.
Çözüm A A atigen 23 Mayıs 2024 Teşekkür ederim, her tuşun farklı renkte yanıp söndüğü moda aldım ve fark edilmiyor artık rahatça Warband oynayabilirim. Wqxte dedi: Servise gönderin hocam. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımdan aldım ve eski maalesef. Klavyeye tape mod yapmak için söktüm ve işlemi gerçekleştirdikten sonra geri taktım, n tuşu düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.
Teşekkür ederim, her tuşun farklı renkte yanıp söndüğü moda aldım ve fark edilmiyor artık rahatça Warband oynayabilirim. Wqxte dedi: Servise gönderin hocam. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımdan aldım ve eski maalesef. Klavyeye tape mod yapmak için söktüm ve işlemi gerçekleştirdikten sonra geri taktım, n tuşu düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.806 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #2 İçindeki LED bozulmuş. Garantisi varsa gönderin. Artı 0 Eksi
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #3 N tuşunu söküp başka bir tuş koyun yerine, eğer yine sönükse sorun klavyededir. Eğer sönük değilse N tuşunun altındaki şeffaf tabaka kalındır ışığı geçirmiyordur. Artı 0 Eksi
N tuşunu söküp başka bir tuş koyun yerine, eğer yine sönükse sorun klavyededir. Eğer sönük değilse N tuşunun altındaki şeffaf tabaka kalındır ışığı geçirmiyordur.
1907d Picopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #4 Klasik T60. Artı 0 Eksi
KS KS A atigen Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #5 Klavyede sorun,içini açıp düzeltebilir miyim? Artı 0 Eksi
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.702 Çözümler 3 22 Mayıs 2024 #6 atigen dedi: Klavyede sorun,içini açıp düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bilginiz yoksa denemenizi önermiyorum. Artı 0 Eksi
atigen dedi: Klavyede sorun,içini açıp düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bilginiz yoksa denemenizi önermiyorum.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #7 atigen dedi: Klavyede sorun,içini açıp düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Servise gönderin hocam Artı 0 Eksi
atigen dedi: Klavyede sorun,içini açıp düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Servise gönderin hocam
KS KS A atigen Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #8 Teşekkür ederim, her tuşun farklı renkte yanıp söndüğü moda aldım ve fark edilmiyor artık rahatça Warband oynayabilirim. Wqxte dedi: Servise gönderin hocam. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımdan aldım ve eski maalesef. Klavyeye tape mod yapmak için söktüm ve işlemi gerçekleştirdikten sonra geri taktım, n tuşu düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Teşekkür ederim, her tuşun farklı renkte yanıp söndüğü moda aldım ve fark edilmiyor artık rahatça Warband oynayabilirim. Wqxte dedi: Servise gönderin hocam. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımdan aldım ve eski maalesef. Klavyeye tape mod yapmak için söktüm ve işlemi gerçekleştirdikten sonra geri taktım, n tuşu düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.