A atigen Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #1 Klavyenin n tuşunun ışığı az yanıyor.
Çözüm A A atigen 23 Mayıs 2024 Teşekkür ederim, her tuşun farklı renkte yanıp söndüğü moda aldım ve fark edilmiyor artık rahatça Warband oynayabilirim. Wqxte dedi: Servise gönderin hocam. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımdan aldım ve eski maalesef. Klavyeye tape mod yapmak için söktüm ve işlemi gerçekleştirdikten sonra geri taktım, n tuşu düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.
Teşekkür ederim, her tuşun farklı renkte yanıp söndüğü moda aldım ve fark edilmiyor artık rahatça Warband oynayabilirim. Wqxte dedi: Servise gönderin hocam. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımdan aldım ve eski maalesef. Klavyeye tape mod yapmak için söktüm ve işlemi gerçekleştirdikten sonra geri taktım, n tuşu düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.
Lime Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.700 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBR 📸 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #2 İçindeki LED bozulmuş. Garantisi varsa gönderin. Artı 0 Eksi
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #3 N tuşunu söküp başka bir tuş koyun yerine, eğer yine sönükse sorun klavyededir. Eğer sönük değilse N tuşunun altındaki şeffaf tabaka kalındır ışığı geçirmiyordur. Artı 0 Eksi
N tuşunu söküp başka bir tuş koyun yerine, eğer yine sönükse sorun klavyededir. Eğer sönük değilse N tuşunun altındaki şeffaf tabaka kalındır ışığı geçirmiyordur.
1907d Picopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #4 Klasik T60. Artı 0 Eksi
KS KS A atigen Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #5 Klavyede sorun,içini açıp düzeltebilir miyim? Artı 0 Eksi
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.693 Çözümler 3 22 Mayıs 2024 #6 atigen dedi: Klavyede sorun,içini açıp düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bilginiz yoksa denemenizi önermiyorum. Artı 0 Eksi
atigen dedi: Klavyede sorun,içini açıp düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bilginiz yoksa denemenizi önermiyorum.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #7 atigen dedi: Klavyede sorun,içini açıp düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Servise gönderin hocam Artı 0 Eksi
atigen dedi: Klavyede sorun,içini açıp düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Servise gönderin hocam
KS KS A atigen Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #8 Teşekkür ederim, her tuşun farklı renkte yanıp söndüğü moda aldım ve fark edilmiyor artık rahatça Warband oynayabilirim. Wqxte dedi: Servise gönderin hocam. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımdan aldım ve eski maalesef. Klavyeye tape mod yapmak için söktüm ve işlemi gerçekleştirdikten sonra geri taktım, n tuşu düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Teşekkür ederim, her tuşun farklı renkte yanıp söndüğü moda aldım ve fark edilmiyor artık rahatça Warband oynayabilirim. Wqxte dedi: Servise gönderin hocam. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımdan aldım ve eski maalesef. Klavyeye tape mod yapmak için söktüm ve işlemi gerçekleştirdikten sonra geri taktım, n tuşu düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.