Klavyenin tuş atamalarını değiştirmek mümkün mü?

chillpırasa

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben özel sebeplerden W A S D yerine Q W S E olarak kullanıyorum yani siz a ile sağa gidiyorsanız oyunlarda ben Q ile ve birçok oyunda maalesef ki bu kontrol değiştirme seçeneği olmuyor. Sizden ricam klavyemin tuş atamalarını geçici olarak nasıl değiştirebilirim yani Q ya bastığımda oyunda ki a işlevini görmesini nasıl sağlayabilirim?

Arkadaşlar ben özel sebeplerden W A S D yerine Q W S E olarak kullanıyorum yani siz a ile sağa gidiyorsanız oyunlarda ben Q ile ve birçok oyunda maalesef ki bu kontrol değiştirme seçeneği olmuyor. Sizden ricam klavyemin tuş atamalarını geçici olarak nasıl değiştirebilirim yani Q ya bastığımda oyunda ki a işlevini görmesini nasıl sağlayabilirim?
Klavyenin yazılımı ile eğer klavyen Logitech ise mesela GHUB üzerinden yapabilirsin.

rampage hocam mlsf ama sırf bundan ötürü logitech klavye bile alabilirim. Öneriniz nedir 2.5k civarlarında ?
Logitech'in son çıkardığı birkaç klavyesi hariç iyi bir klavyesi yok bence konu açarsanız yardımcı olacaklardır.

Ayrıca mesela Q'yu A olarak kullanmak istiyorsunuz diyelim neden Keycaplerin yerini değiştirmiyorsunuz?

Logitech'in son çıkardığı birkaç klavyesi hariç iyi bir klavyesi yok bence konu açarsanız yardımcı olacaklardır.

Ayrıca mesela Q'yu a olarak kullanmak istiyorsunuz diyelim neden keycaplerin yerini değiştirmiyorsunuz?

Mantık gene aynı olacak tuşun harfi değil, yerinden dolayı istiyor sanırım.

Ayrıca mesela Q'yu A olarak kullanmak istiyorsunuz diyelim neden Keycaplerin yerini değiştirmiyorsunuz?
hocam ben q tuşuna bastığımda a olarak algılamasını istiyorum keycap ile alakası yok bunun :D örneğin siz numlock tuşuna bastığınızda F tuşuna basması gibi düşünün yani Q'ya bastığımda Ekrana A Tuşu olarak yansımalı. Böyle bir uygulamayı neden 2025'de kimse yapmamış onuda anlayamadım

"Microsoft Keyboard Layout" böyle bir program vardı, araştırmanı tavsiye ederim. Yıllar önce laptop'un bir tuşu basmıyordu, bununla değiştirmiştim diye hatırlıyorum.

Ha bu arada yazmayı unutmuşum benim klavyemde öyle bir özellik var, driverinida atabilirim isterseniz.

Rampage hocam maalesef ama sırf bundan ötürü Logitech klavye bile alabilirim. Öneriniz nedir 2.5k civarlarında?

Ha bu arada yazmayı unutmuşum benim klavyemde öyle bir özellik var, driverinida atabilirim isterseniz.

Boşuna para vermek istemiyorum bir atabilir misiniz driverlarını ve nasıl değiştirdiğinizi bir de zahmet olmazsa herhangi bir oyunda deneme imkanınız var mı?

Boşuna para vermek istemiyorum bir atabilir misiniz driverlarını ve nasıl değiştirdiğinizi bir de zahmet olmazsa herhangi bir oyunda deneme imkanınız var mı?

Şimdi merak edip baktım uygulamasından I tuşunu X tuşuna çevirdim her I tuşuna bastığımda X yazıyor.

Ulaşabileceğim bir yer varsa da isterseniz videosunu atabilirim. Sizin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı