Klavyenin tuşunun basması için zaman ayarı

samanyolusonsuz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Klavyenin tuşunu belli bir saate basması için zaman ayarı gibi bir program ya da yapabileceğim bir sistem var mı?

Merhaba,

Sisteminiz Windows ise, Powershell ve görev zamanlayıcıyla yapabilirsiniz. Programa ihtiyacınız bulunmuyor.

Teşekkür ederim. Görev zamanlayıcıyla olmadı. Powershell nasıl yapabilirim kılavuz var mı.?
Merhaba, kılavuzu bildiğim kadarıyla bulunmuyor. Vaktiniz varsa saat 13:30 gibi açıklamalı bir örnek iletebilirim size. O esnada bana hangi tuşa ya da tuşlara basmasın istediğinizi bana yazabilir misiniz?

Merhaba, kılavuzu bildiğim kadarıyla bulunmuyor. Vaktiniz varsa saat 13:30 gibi açıklamalı bir örnek iletebilirim size. O esnada bana hangi tuşa ya da tuşlara basmasın istediğinizi bana yazabilir misiniz?
Num1 başlatma. Num2 programı kapatma. Çok teşekkür ederim.
Num1 başlatma. Num2 programı kapatma. Çok teşekkür ederim.
Aslında uygulamayı ben fareyle üstüne tıklıyorum. Çalışmaya başlıyor. Num2 uygulama kapanmıyor . Uygulamanın çalışması duruyor. Uygulamayanın sağ köşesinde çarpıyla kapatıyorum. Oyunda fare ve klavye otomatik oynuyor. Uygulamanın adı. Automatıc Mouse and Keyboard.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-05-31 112323.png
    161 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
Merhaba, burada yer alan tuşlar değişebiliyor mu? Örn: CTRL + T olabilir mi?

Merhaba,

Aşağıdaki kodu (Uygulama ve Process yazan kısımları sizin programınıza göre değiştirmeniz gerekiyor) bir txt dosyasına yapıştırıp, farklı kaydet diyin, akabinde çıktı noktasını masaüstünü seçin, kayıt türü tüm dosyalar ve dosya adını deneme.ps1 olarak yazın. Sonra masaüstünüzde oluşan belgeyi sağ tıklayın ve Run with Powershell seçeneğini sol tıklayın. Çalışırsa bunu görev zamanlayıcısına entegre ederiz.

$Uygulama = 'C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe'
$Process = 'steam'

[system.Diagnostics.Process]::Start($Uygulama)
$wshell = New-Object -ComObject wscript.shell;
$wshell.AppActivate($Uygulama)
Sleep 1
$wshell.SendKeys('^{T}')
exit

Bunu damı değiştireceğim.
Benim oyun steamde değil ki.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-05-31 154708.png
    39,8 KB · Görüntüleme: 88

Benim oyun steamde değil ki.

Merhaba,

Sadece bold ve italik yaptığım kısımları kalan yerler aynı kalmalı. Birisi programın exe dosyasının bulunduğu kısım. Diğeri de görev yöneticisinde göründüğü adı.

$Uygulama = 'C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe'
$Process = 'steam'

Program olarak kastettiğim sizin ekran görüntüsünü ilettiğiniz Automatic Mouse... olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…