Klavyenin tuşunun basması için zaman ayarı

Merhaba,

Sadece bold ve italik yaptığım kısımları kalan yerler aynı kalmalı. Birisi programın exe dosyasının bulunduğu kısım. Diğeri de görev yöneticisinde göründüğü adı.

$Uygulama = 'C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe'
$Process = 'steam'

Program olarak kastettiğim sizin ekran görüntüsünü ilettiğiniz Automatic Mouse... olan.
Uygulama hangisini yazacağım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-05-31 160142.png
    Ekran görüntüsü 2022-05-31 160142.png
    364,1 KB · Görüntüleme: 32
Tekrar Merhaba,

Bir PS1 dosyası daha oluşturmanız gerekecek, bu da programı kapatmanıza yarayacak. Kapat.ps1 adı ile açabilir misiniz masaüstünüzde.

Kodları aşağıda iletiyorum.

$Process = 'AutoMouseKey'
Get-Process | Where-Object {$_.ProcessName -eq $Process} | stop-process
exit

AutoMouseKey program açıkken bunu da deneyin. Bu doğrudan programı kapatacaktır.

Bu şekilde yazmanız gerekiyor.

$Uygulama = 'C:\Program Files (x86)\Automatic Mouse and Keyboard\AutoMouseKey.exe'

Şimdi bu uygulamanın içinde yazılım var ya az öncekini çalıştırdı ama boş program sadece ana uygulma esas bu uygulamayı çalıştırması gerekiyor eklerde var ismi başka.
Tekrar Merhaba,

Bir PS1 dosyası daha oluşturmanız gerekecek, bu da programı kapatmanıza yarayacak. Kapat.ps1 adı ile açabilir misiniz masaüstünüzde.

Kodları aşağıda iletiyorum.

Get-Process | Where-Object {$_.ProcessName -eq $Process} | stop-process
exit

AutoMouseKey program açıkken bunu da deneyin. Bu doğrudan programı kapatacaktır.
Misal bu uygulamanın içine oyunu oynarken klavye tuşlarını hafızasına alıyor içinde program oluyor bunu çalıştırdığımda oyunu kendi oynuyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-05-31 162919.png
    Ekran görüntüsü 2022-05-31 162919.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran görüntüsü 2022-05-31 162743.png
    Ekran görüntüsü 2022-05-31 162743.png
    94,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu program sadece belli aralıklarla mouse'u hareket mi ettiriyor, onun için script ileteyim size daha kolay olur.
Şimdi bu uygulamanın içinde yazılım var ya az öncekini çalıştırdı ama boş program sadece ana uygulma esas bu uygulamayı çalıştırması gerekiyor eklerde var ismi başka.

Misal bu uygulamanın içine oyunu oynarken klavye tuşlarını hafızasına alıyor içinde program oluyor bunu çalıştırdığımda oyunu kendi oynuyor.
Şimdi anladım tam olarak, düşmebot dosyası nerede bulunuyor?

Demek istediğim az önce çalıştırdığımızın içi boş dolu olan yani oyunu oynayacak olanı çalıştırmamız gerekiyor. Sonu k biten olan uygulama. Bu programla oyunu kaydettiğinde k oluyor uzantısı. Yasak yazdığı için yazamadım resimde uzantısı yazıyor.
Bu program sadece belli aralıklarla mouse'u hareket mi ettiriyor, onun için script ileteyim size daha kolay olur.

Şimdi anladım tam olarak, düşmebot dosyası nerede bulunuy
Masaüstü.

Demek istediğim az önce çalıştırdığımızın içi boş dolu olan yani oyunu oynayacak olanı çalıştırmamız gerekiyor. Sonu k biten olan uygulama. Bu programla oyunu kaydettiğinde k oluyor uzantısı. Yasak yazdığı için yazamadım resimde uzantısı yazıyor.

Masaüs

Siz önce açıyorsunuz sonrasında bu kayıtları içerisine yüklüyorsunuz değil mi?
Kayıt var zaten kayıtlı şekilde içi. Bunu çalıştırması gerekiyor.
Kayıt var zaten kayıtlı şekilde içi. Bunu çalıştırması gerekiyor.
Misal çalıştırdığında başlıyor oyunu devamlı oynamaya hiç durmadan ne zaman ben kapatırsam duruyor kapatmak için Num 2 basıyorum. Uygulmayı açık bıraksam Num 1 basması gerekiyor çalışması için. Kapatmak için Num 2 ile kapatıyorum. Diyelim uygulamayı açtın açık kalsın o sorun teşkil etmez çalıştırmak gerekiyor misal ben dişarı çıktım o bir buçuk saatte bir girip 10 dakika oynayıp oyunu kapatıcak ve açıçak oyunu bu program kendi açıyor ve kapatıyor. Önemli olan uygulamayı çalıştırması ve kapatması.

Win tuşuna basın, powershell yazın ve gelen ekrana aşağıdaki script'in sonundaki yıldızları doldurup, kopyasını alıp yapıştırabilir misiniz? Akabinde entera basın. Açıyorsa önceki kısmı bu şekilde revize edip atarım size.

[system.Diagnostics.Process]::Start('C:\Kullanıcılar\gurge\Masaüstü\düşmebot.***')

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı