Klavyenin üzerine su döküldü ve tuşlar rastgele basıyor

Serrdarr

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynuyordum ve su içerken su boğazıma kaçtı. Ardından su ağzımdan püskürdü ve biraz su klavyemin üstüne geldi. Birkaç dakika sonra klavyeyi söktüm(tuşlarla beraber) ve yaklaşık 4 saattir ters şekilde bıraktım. Fakat arada bir kontrol ediyorum ve halen jendi kendine tuşlara basıyor ne yapmalıyım?

Oyun oynuyordum ve su içerken su boğazıma kaçtı. Ardından su ağzımdan püskürdü ve biraz su klavyemin üstüne geldi. Birkaç dakika sonra klavyeyi söktüm(tuşlarla beraber) ve yaklaşık 4 saattir ters şekilde bıraktım. Fakat arada bir kontrol ediyorum ve halen jendi kendine tuşlara basıyor ne yapmalıyım?

Hocam içini açıp sıvıyı temizlemeye çalış. Olmazsa bekleyeceksin kaç gün sonra kendi kendine düzelebilir. Başıma geldi kendiliğinden düzeldi.

Hocam kurutma makinesiyle suyu çıkarmayı deneyin isterseniz.

az önce takıp denedim bir sorun yok fakat her ihtimale karşı ben sabaha kadar ters bekleteceğim. yanıtlarınız için teşekkür ederim bir gelişme olursa uğrarım tekrar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı