Klavyeye Çay Döküldü

burak53

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar masaüstü pc var bende klavyeme çay döküldü. Saç kurutma makinesi kullandım. Bütün tuşları söküp temizledim gene işe yaramadı. Sizce bir süre bekledikten sonra düzelirmi ? Yardımlarınızı bekliyorum...

Şekeri en iyi su ve alkol çözer. Bu nedenle klavye tuşlarını alkol ile temizle anakart içinde kolonya kullan ama açık havada yap uçsun hemen ıslak kalmasın. Basa basa belli bir zaman sonra düzelir.

şu an klavyede yapışıklık yok. Peki ben bu klavyenin aynısını nasıl satın alabilirim ?
klavye.jpg

Şekeri en iyi su ve alkol çözer. Bu nedenle klavye tuşlarını alkol ile temizle anakart içinde kolonya kullan ama açık havada yap uçsun hemen ıslak kalmasın. Basa basa belli bir zaman sonra düzelir.

peki bu işlemi yaparken sadece tuşları çıkarmak yeterlimidir yoksa arkasından vidalarını söküp pedinimi çıkartmak gerekir ?

peki bu işlemi yaparken sadece tuşları çıkarmak yeterlimidir yoksa arkasından vidalarını söküp pedinimi çıkartmak gerekir ?
Tamamen sökün hepsini tuşları bir kaba koyun üzerine alkol dökün suda katabilirsiniz. 4/3 alkol katın 4/1 su katın ve karıştırın iyice temizlensin. Kısacası tamamen sökün yavaş yavaş dediklerimi yapın iyice kuruyunca tekrar takın. Aynı durum bende de olmuştu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı