Klavyeye odaklanıp bakmadan yazamamak

Mesela bir şey yazacağım zaman klavyeye değil de ekrana odaklanıp klavyeyi unutunca klavyeye bakmadan çok rahat yazabiliyorum ama ne zaman klavyeye odaklanıp bakmadan yazmaya çalışınca yanlış basıyorum tuşları. Bunu siz de yaşıyor musunuz? :D
Klavyeyi tanıdığınız zaman gerisi kas hafızasının işi. Bunun için HotKey indirip çalışabilirsiniz.

Deneme yaptım ve 47 çıktı biraz uğraşsam maks 55 olur harbi az sizinkine göre.
47 yavaş gibi. Çok çok yapın geliştirirsiniz kendinizi. Ben de doğuştan 130 yapmadım. :D Boş zamanlarım da aşırı derece de girerdim siteye çok çok yapardım. Git gide baya geliştim. Şuan aşırı derece'de iyi sayılmam bile. Hala sürekli girip yapıyorum kendimi geliştirmek için.

Aslında makale yazmak olabilir. Sık sık kitap okuyan birisiyim okuduğum yazılar hakkında buraya blog girdilerini atabilirim.
47 yavaş gibi. Çok çok yapın geliştirirsiniz kendinizi. Ben de doğuştan 130 yapmadım. :D Boş zamanlarım da aşırı derece de girerdim siteye çok çok yapardım. Git gide baya geliştim. Şuan aşırı derece'de iyi sayılmam bile. Hala sürekli girip yapıyorum kendimi geliştirmek için.
Artıyor zaten hocam benim bir ara 36 vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı