Hocalarım Chatgpt ye sordum klipsli kasaymış. Açtım içini süngerler çekmiş limonatayı. PCB de ıslaktı hala. Şuan temizliyorum. Şu içindeki siyah ve beyaz süngerler yıkanır değilmi?
Hocalarım ChatGPT'ye sordum klipsli kasaymış. Açtım içini süngerler çekmiş limonatayı. PCB de ıslaktı hala. Şu an temizliyorum. Şu içindeki siyah ve beyaz süngerler yıkanır değil mi?
Delircem konnektörü kırdım çıkarırken. Plastik falan sandımda yumuşak bir şeymiş, Allah'tan lehimlerde bir şey yok gibi. PCB de sıkıntı yok şimdi güzelce bir temizleyeceğim. Süngerleride bir şekilde halledeceğim artık...
Delircem konnektörü kırdım çıkarırken. Plastik falan sandımda yumuşak bir şeymiş, Allah'tan lehimlerde bir şey yok gibi. PCB de sıkıntı yok şimdi güzelce bir temizleyeceğim. Süngerleride bir şekilde halledeceğim artık...
Delireceğim konnektörü kırdım çıkarırken. Plastik falan sandımda yumuşak bir şeymiş, Allah'tan lehimlerde bir şey yok gibi. PCB de sıkıntı yok şimdi güzelce bir temizleyeceğim. Süngerleride bir şekilde halledeceğim artık...