Klavyeye sıvı temasından sonra hangi işlemler uygulanmalı?

Hocalarım Chatgpt ye sordum klipsli kasaymış. Açtım içini süngerler çekmiş limonatayı. PCB de ıslaktı hala. Şuan temizliyorum. Şu içindeki siyah ve beyaz süngerler yıkanır değilmi?

Hocalarım ChatGPT'ye sordum klipsli kasaymış. Açtım içini süngerler çekmiş limonatayı. PCB de ıslaktı hala. Şu an temizliyorum. Şu içindeki siyah ve beyaz süngerler yıkanır değil mi?

Süngerleri boş verip önce PCB'nin iyi olduğunu öğrenmek gerek hocam. Süngerler yıkanabilir mi bilmiyorum.

IMG_20250408_202724.jpg

Delircem konnektörü kırdım çıkarırken. Plastik falan sandımda yumuşak bir şeymiş, Allah'tan lehimlerde bir şey yok gibi. PCB de sıkıntı yok şimdi güzelce bir temizleyeceğim. Süngerleride bir şekilde halledeceğim artık...

Olucak olsun dedim yıkadım süngerleride. Kolonyayla PCB yi temizliyorum. Yarına kadarda kurusun diyorum. Hadi hayırlısı..

Eki Görüntüle 2465464

Delireceğim konnektörü kırdım çıkarırken. Plastik falan sandımda yumuşak bir şeymiş, Allah'tan lehimlerde bir şey yok gibi. PCB de sıkıntı yok şimdi güzelce bir temizleyeceğim. Süngerleride bir şekilde halledeceğim artık...

Plastik kısım kırıksa bantlayabilirsiniz giriş kısmını, başka bir şey aklıma gelmiyor maalesef, geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı