Klibi ''Yunanlara'' kitlemeye çalışan arkadaşlar

Makaleler
20
Nedense çok mantıklı geldi ya.

Şu videoya gelen birkaç yorum:

Ekran görüntüsü 2020-11-17 200533.png

Gördüğünüz gibi... :D

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olay: Saçma bir videonun altına gelip Yunan bayrağı atmışlar amaçlarını zaten anlamışsınız görselleri okuyunuz.

Ben diyorum ki şu mantıkla tüm tiktokçuları Amerika'ya kiltleyelim. (''Kitlemek'' kelimesinin ''kilitlemek'' şeklinde yazıldığını biliyorum)

Bu olay yeni mi ben mi daha önce görmedim?

Not:
Konuyu açmak konusunda çok kararsız kaldım ama rahatsız olacağınızı sanmıyorum.

Amacım kimseye hakaret etmek değil sadece fikir mantıklı geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu abimizi nasıl Amerika'ya "kitleyebiliriz"? Şu tatlı suratına bakın 😋.

Yeni değil, eskiden beridir var. Sadece yeni patladı. Bir kere yapınca komik ancak sürekli yapınca artık komik olmuyor ve şahsen ırkçılığa dönüşüyor.

Bizim bunları Yunan'lılara kitlemememiz lazım, direkt uzaya yollamamız lazım.

Bu tarz işsizliklerde dünyada bir numara olduğumuz kanıtlı bir gerçek. Eyfel Kulesi boyama muhabbetini hatırlarsınız. O işsizler bir araya getirilirse ülkedeki her şeyi diğer ülkelere iteleyebiliriz.

Çocuk diye hitap edeceğim, böyle çocukların bu tarz hareketlerine de üzülüyorum. Yapılacak daha önemli işleri, daha keyif alacağı işler vardır mutlaka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni değil, eskiden beridir var. Sadece yeni patladı. Bir kere yapınca komik ancak.
Ben ilk defa gördüğümden komik geldi.
Her yerde görmek istemem tabii orası ayrı.

Çocuk diye hitap edeceğim, böyle çocukların bu tarz hareketlerine de üzülüyorum. Yapılacak daha önemli işleri, daha keyif alacağı işler vardır mutlaka.
Anlamdım? O bıçakla dans edenlerden bahsediyorsunuz galiba?

İşsizlik derken? Hoşuma giden bir şeyi paylaşmam işsizlik mi? Dediğim gibi ilk defa gördüm.
Ama ben 3-5 defa anca karşılaştığımdan hoşuma gitti.
Ben de aynı durumdayım şu an. Hiç denk gelmemiştim zaten çok sosyal medyada dolşan birisi değilim ondan olsa gerek.

Bu olay yeni mi ben mi daha önce görmedim?
sen görmedin, çok uzun zamandır var. herhangi bir elanur şarkısı veya tiktokçu şarkı videosunda çokça bu yunanlara kitlemeye çalışanları görürsün. + olarak (sakat dedeme izlettim ayağa kalktı) (duymayan ninem şarkıyı duyup kapattı) tarzı yorumlar görebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı