Klima dış ütesi devreye girme süresi

MuhiddinBurak

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
2021'nin yaz ayında dükkanda yaklaşık olarak 10 senedir çalışmayan Kelon marka klimayı eve alma kararı verdik. Dükkanda klimayı test ettiğimde klimayı açtıktan sonra dış ünitenin devreye girmesi bir-iki dakika sürmüştü.(Arkadaşımın Arçelik klimasında da bu durum böyle).Klimanın montajı eve yapıldıktan sonra klimayı açar açmaz daha flaplar açılmadan iç ünite fanı ve dış ünite fanı aynı anda çalışmaya başlıyor. Soğutma da herhangi bir sorun yok ama o dış ünite ve iç ünitenin devreye girme süresi farkı kafamı karıştırdı acaba eve bağlarlarken elektrik bağlantısında bir sorun mu yaptılar neden o zaman sonradan devreye girerken dış ünite eve geldikten sonra açtığımda hemen devreye gidiyor.

Uzun süre balkonda oturmuş birisi olarak şunu diyorum, bazen hemen bazen belli bir süre sonra devreye giriyordu bizim klimada. Daha sonraları hemen girmeye başladı. Bir kaç yıldır o şekilde kullanıyoruz sıkıntı olmadı ama sizin içiniz rahat edecekse bir baktırın derim. Sonuçta elektrik işi şakaya gelmez. Bende vebal almak istemem sadece tecrüblerimi anlattım seçim sizin ya da teknik bilgisi olan arkadaşların.

Uzun süre balkonda oturmuş birisi olarak şunu diyorum, bazen hemen bazen belli bir süre sonra devreye giriyordu bizim klimada. Daha sonraları hemen girmeye başladı. Bir kaç yıldır o şekilde kullanıyoruz sıkıntı olmadı ama sizin içiniz rahat edecekse bir baktırın derim. Sonuçta elektrik işi şakaya gelmez. Bende vebal almak istemem sadece tecrüblerimi anlattım seçim sizin ya da teknik bilgisi olan arkadaşların.
yok benim hemen devreye gidiyor belli yani dıştan sesi geliyor girdiğine her açtığımda da bakıyorum camı açıp taktığım için ona

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı