Zararlı olabilir.20 dakika önce su içtim. Bu su klimadan çıkan bir suymuş. Zehirlenme ya da daha kötü bir şey olma ihtimali varmış mi?
20 dakika önce su içtim. Bu su klimadan çıkan bir suymuş. Zehirlenme ya da daha kötü bir şey olma ihtimali varmış mi?
Ailem dinlemiyor. Bir şey olmaz diyorlarZararlı olabilir hocam. Acile görünmenizde fayda var açıkçası.
Ailem dinlemiyor götürmüyorlarBelki olur belki olmaz bilenebilecek bir şey değil. Acile git direk en yakın ya da sağlık ocağına git bir şeyler olur belki.
Ailem dinlemiyor. Bir şey olmaz diyorlar.
"Yıllardır borular küflü yosun içinde ona bakarsan o suyuda içiyorsun." Gibi şeyler diyorlarHocam nereden bileceksiniz olup olmayacağını bir acile gitmek zor olmamalı sen onlara şöyle de: Acile gitmeye harcayacağınız zaman benim sağlığımdan önemli mi bir şey olursa sonra pişmanlığını siz çekersiniz.
"Yıllardır borular küflü yosun içinde ona bakarsan o suyuda içiyorsun." gibi şeyler diyorlar.
"Yıllardır borular küflü yosun içinde ona bakarsan o suyuda içiyorsun." gibi şeyler diyorlar.
Bisey olmaz dedilerBorular küflü falan değil belediye bakımını yapıyor de.
Tedbir elden takdir Allah'tan de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.