Bir şey olmaz dediler.
Burayı CHP yürütüyor diye anlamazlar.Borular küflü falan değil belediye bakımını yapıyor de.
Tedbir elden takdir Allah'tan de.
Yok maalesefDoktor yakının varsa onu ara bir sor bakalım.
Aileni ikna etmeye çalış. Saf su zararlıdır. Google ve yapay zeka da bunları diyor."Yıllardır borular küflü yosun içinde ona bakarsan o suyuda içiyorsun." Gibi şeyler diyorlar
Burayı CHP yürütüyor diye anlamazlar.
Yok maalesef.
İnce bir ses tonuyla konuşup beden dilini etkili kullan.
Yani sağlığınızı çok düşünüyorsanız karnım ağrıyor falan dedikten sonra görmedikleri anda kendinizi parmaklayın (Boğazınıza parmağınızı derince sokun.) öyle yapınca kusarsınız ve size bir şeyler olduğunu düşünüp hastaneye götürürler.
Dertli bir şekilde şöyle de: İçinde metal var metal vücudum göz göre göre mahvolup gitsin mi? Normal ses tonuyla: Madem bana değer veriyorsunuz o zaman neden beni geçiştiriyorsunuz? Geçiştirmiyoruz sadece bilgilendiriyoruz vb. derlerse o zaman bana bir kanıt sunun de.
Anlamadılar gene. O su kaç gündür orda onun içindeki şeyler gitmiştir git bi maden suyu iç gel dedi.Klimanın içinde bakteri ve küf oluşabilir ayrıyeten ağır metal de barındırır bence zehirleyebilir sağlık önemli acile gitmenizi öneririm.
Anlamadılar gene. O su kaç gündür orada onun içindeki şeyler gitmiştir git bir maden suyu iç gel dedi.
Ölürsem sorumlusu siz olursunuz dedim. Bir şey demediler umurlarında bile değilŞöyle de: Tam tersi bakteriler pis yerde ürüyor ürüyor iyice mikrop doluyor o pis suya içinde 1001 türlü mikrop var bir hastalanırsam nasıl bunun hakkını ödeyeceksiniz? Bunu söylerken gözünü hafif aç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.