Klima suyu içmek zehirler mi?

"Yıllardır borular küflü yosun içinde ona bakarsan o suyuda içiyorsun." Gibi şeyler diyorlar
Aileni ikna etmeye çalış. Saf su zararlıdır. Google ve yapay zeka da bunları diyor.

Dosya Ekleri

• 1722275435444.png
    1722275435444.png
    32 KB · Görüntüleme: 72
  • 1722275523209.png
    1722275523209.png
    41,6 KB · Görüntüleme: 67
Burayı CHP yürütüyor diye anlamazlar.

Yok maalesef.

Dertli bir şekilde şöyle de: İçinde metal var metal vücudum göz göre göre mahvolup gitsin mi? Normal ses tonuyla: Madem bana değer veriyorsunuz o zaman neden beni geçiştiriyorsunuz? Geçiştirmiyoruz sadece bilgilendiriyoruz vb. derlerse o zaman bana bir kanıt sunun de.

Yani sağlığınızı çok düşünüyorsanız karnım ağrıyor falan dedikten sonra görmedikleri anda kendinizi parmaklayın (Boğazınıza parmağınızı derince sokun.) öyle yapınca kusarsınız ve size bir şeyler olduğunu düşünüp hastaneye götürürler.

İnce bir ses tonuyla konuşup beden dilini etkili kullan.
Yani sağlığınızı çok düşünüyorsanız karnım ağrıyor falan dedikten sonra görmedikleri anda kendinizi parmaklayın (Boğazınıza parmağınızı derince sokun.) öyle yapınca kusarsınız ve size bir şeyler olduğunu düşünüp hastaneye götürürler.
Dertli bir şekilde şöyle de: İçinde metal var metal vücudum göz göre göre mahvolup gitsin mi? Normal ses tonuyla: Madem bana değer veriyorsunuz o zaman neden beni geçiştiriyorsunuz? Geçiştirmiyoruz sadece bilgilendiriyoruz vb. derlerse o zaman bana bir kanıt sunun de.
Klimanın içinde bakteri ve küf oluşabilir ayrıyeten ağır metal de barındırır bence zehirleyebilir sağlık önemli acile gitmenizi öneririm.
Anlamadılar gene. O su kaç gündür orda onun içindeki şeyler gitmiştir git bi maden suyu iç gel dedi.

Anlamadılar gene. O su kaç gündür orada onun içindeki şeyler gitmiştir git bir maden suyu iç gel dedi.

Şöyle de: Tam tersi bakteriler pis yerde ürüyor ürüyor iyice mikrop doluyor o pis suya içinde 1001 türlü mikrop var bir hastalanırsam nasıl bunun hakkını ödeyeceksiniz? Bunu söylerken gözünü hafif aç.

Şöyle de: Tam tersi bakteriler pis yerde ürüyor ürüyor iyice mikrop doluyor o pis suya içinde 1001 türlü mikrop var bir hastalanırsam nasıl bunun hakkını ödeyeceksiniz? Bunu söylerken gözünü hafif aç.
Ölürsem sorumlusu siz olursunuz dedim. Bir şey demediler umurlarında bile değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı