Andrxss Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 20 dakika önce su içtim. Bu su klimadan çıkan bir suymuş. Zehirlenme ya da daha kötü bir şey olma ihtimali varmış mi?
20 dakika önce su içtim. Bu su klimadan çıkan bir suymuş. Zehirlenme ya da daha kötü bir şey olma ihtimali varmış mi?
Henss Hectopat Kek günü Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.862 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #21 Vah vah, nasıl anne babalar var. Madem çocuğunu hastaneye götürmeye dahi üşeniyorsun, neden çocuk yapıyorsun? İnsan bir endişelenir. Artı 0 Eksi
Vah vah, nasıl anne babalar var. Madem çocuğunu hastaneye götürmeye dahi üşeniyorsun, neden çocuk yapıyorsun? İnsan bir endişelenir.
HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #22 Andrxss dedi: Ölürsem sorumlusu siz olursunuz dedim. Bir şey demediler umurlarında bile değil. Genişletmek için tıkla... Hasta taklidi yap potansiyelini kullanma vakti geldi ikna edeceğiz onları. Midem bulanmaya başladı de bir anda tüm kozlarımızı kullanamayağız hafif hafif zemin hazırlayalım ilk önce. Artı 0 Eksi
Andrxss dedi: Ölürsem sorumlusu siz olursunuz dedim. Bir şey demediler umurlarında bile değil. Genişletmek için tıkla... Hasta taklidi yap potansiyelini kullanma vakti geldi ikna edeceğiz onları. Midem bulanmaya başladı de bir anda tüm kozlarımızı kullanamayağız hafif hafif zemin hazırlayalım ilk önce.
KS KS Andrxss Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #23 HiAI dedi: Hasta taklidi yap potansiyelini kullanma vakti geldi ikna edeceğiz onları. Genişletmek için tıkla... Hasta taklidi yaptığımı anlarlar. Çok denedim olmadı Artı 0 Eksi
HiAI dedi: Hasta taklidi yap potansiyelini kullanma vakti geldi ikna edeceğiz onları. Genişletmek için tıkla... Hasta taklidi yaptığımı anlarlar. Çok denedim olmadı
Henss Hectopat Kek günü Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.862 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #24 Andrxss dedi: Hasta taklidi yaptığımı anlarlar. Çok denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Dostum yaşın kaç? 18'den büyüksen kendin gidebilirsin. Artı 0 Eksi
Andrxss dedi: Hasta taklidi yaptığımı anlarlar. Çok denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Dostum yaşın kaç? 18'den büyüksen kendin gidebilirsin.
HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #25 Andrxss dedi: Hasta taklidi yaptığımı anlarlar. Çok denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Aileni bizden iyi sen biliyorsun onları ikna edecek yolu bulmaya çalış. Artı 0 Eksi
Andrxss dedi: Hasta taklidi yaptığımı anlarlar. Çok denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Aileni bizden iyi sen biliyorsun onları ikna edecek yolu bulmaya çalış.
KS KS Andrxss Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #26 Henss dedi: Dostum yaşın kaç? 18'den büyüksen kendin gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaşım 15 HiAI dedi: Aileni bizden iyi sen biliyorsun onları ikna edecek yolu bulmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Çözümü yok. Öleceğim böyle beralde Artı 0 Eksi
Henss dedi: Dostum yaşın kaç? 18'den büyüksen kendin gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaşım 15 HiAI dedi: Aileni bizden iyi sen biliyorsun onları ikna edecek yolu bulmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Çözümü yok. Öleceğim böyle beralde
HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #27 Andrxss dedi: Yaşım 15 Çözümü yok. Öleceğim böyle beralde Genişletmek için tıkla... Duygu sömürüsü yap. Artı 0 Eksi
Andrxss dedi: Yaşım 15 Çözümü yok. Öleceğim böyle beralde Genişletmek için tıkla... Duygu sömürüsü yap.
Henss Hectopat Kek günü Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.862 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #28 Andrxss dedi: Yaşım 15 Genişletmek için tıkla... Aileni sen ikna etme durumundasın. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, aileni tanımıyoruz. Bir yolunu bulup ikna etmen lazım. İyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Andrxss dedi: Yaşım 15 Genişletmek için tıkla... Aileni sen ikna etme durumundasın. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, aileni tanımıyoruz. Bir yolunu bulup ikna etmen lazım. İyi sosyaller.
HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #29 Öbür dünyasıda var bunun bu genç yaşımda bana bir şey olursa bunun vebali sizin üstünüze olmaz mı de. Bro yaşıyor musun? Son düzenleme: 29 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Öbür dünyasıda var bunun bu genç yaşımda bana bir şey olursa bunun vebali sizin üstünüze olmaz mı de. Bro yaşıyor musun?
KS KS Andrxss Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #30 HiAI dedi: Öbür dünyasıda var bunun bu genç yaşımda bana bir şey olursa bunun vebali sizin üstünüze olmaz mı de. Genişletmek için tıkla... Her şeyi açıklığa kavusturuyorum şuan. Benim içtiğim su normal suymuş. Artı 0 Eksi
HiAI dedi: Öbür dünyasıda var bunun bu genç yaşımda bana bir şey olursa bunun vebali sizin üstünüze olmaz mı de. Genişletmek için tıkla... Her şeyi açıklığa kavusturuyorum şuan. Benim içtiğim su normal suymuş.