Bu RAM alınır mı, ne kadar vergi çıkar? 2200G ve A320M A Pro ile kullanacağım.
Alınabilir. Kullananlar görmüştüm. Vergi olayını tam olarak bilmiyorum. İlana baktım. Fakat 16 GB olarak 2X8 mi anlamadım. 2X8 olsa daha iyi olur. Çift kanal RAM ile bant genişliği daha fazla olur. AMD işlemci için performans olarak artış sağlar.
650 TL kit RAM için iyi bir fiyat diyebiliriz. İndirimlere de bakabilirsiniz. Bu aralar RAM piyasası yüksek.Bende onu merak ettim şimdi hocam, acaba alan var mı hiç bilgilendirse keşke bizi. Bu arada bir arkadaşıma sordum vergi ile hemen hemen 630-650 TL'ye falan geliyor. Alınır mı sizce yoksa Gaming Gecesinden indirim mi kovalamak daha mantıklı. O.C yapılmayacak muhtemelen.
650 TL kit RAM için iyi bir fiyat diyebiliriz. İndirimlere de bakabilirsiniz. Bu aralar RAM piyasası yüksek.
Olur hocam. Bakabilirsiniz.Ramazan hocam gaming gecelerinden 700 TL'ye kit almış aslında. Bende denk getirebilirsem almayı düşünüyorum.
Bende onu merak ettim şimdi hocam, acaba alan var mı hiç bilgilendirse keşke bizi. Bu arada bir arkadaşıma sordum vergi ile hemen hemen 630-650 TL'ye falan geliyor. Alınır mı sizce yoksa Gaming Gecesinden indirim mi kovalamak daha mantıklı. O.C yapılmayacak muhtemelen.
Tek kanal.Fakat 16 GB olarak 2X8 mi anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.