Kllisre marka RAM alınır mı?

Eski notebookum için 8GBx2 Kllisre RAM almıştım. Kullanmaya başlayalı kısa bir süre oldu ama sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Kendi kullandığın RAM'lerin fiyatıyla Kllisre RAM arasında ciddi bir fiyat farkı yoksa boşuna riske girme.

Butcen ve sistemini belirtirsen guzel bir anakart onerisinde bulunuruz, eski anakartlar degil ikisi de gerekirse BIOS gumcellemesi verilirdi, sen yonga seti kuvvetli olani tercih et.
Abi merhaba. Yakın zamanda eğer alabilirsem ''ASUS P5G41C-M LX'' alacağım. Bu Kilisre marka RAM'lerden almayı düşünüyorum. Son düşünceni alabilir miyim?

Arkadaşlar kalite ve performansı hakkında bilgim yok, araştırmadım daha önceden. Ancak 3 kata yakın fiyat farkı var aynı kapasiteye sahip Türkiye satışında olan rakipleri ile arasında.
Alan kişilerin çoğu olumlu geri dönüş yapmış; en azından çalıştığına dair. 3 kata yakın fark hiç de az değil açıkçası. Ben önermem ve kendi sistemimde asla tercih etmem; prensip olarak hiçbir zaman 3 liralık malı 1 liraya almaya çalışmadım.

Karar sizin biraz da, imkanı olan elbette kalitesinden emin olduğu, ömür boyu garantili yurt içi ürünlerini tercih etsinler. İmkanı olmayan tercih edebilir mi? Evet edebilir, ancak garanti konusunda beklentiniz olmasın.

Killistre RAM'lerde soğutucu yok, onun yerine benim yaptığım gibi Reeinno marka tercih edebilirsin. Şu anda benim aldığım fiyattan daha ucuza satılıyor hatta. Birkaç aydır sorunsuz kullanıyorum, üstelik Kingston HyperX ile birlikte Dual Channel bağlandı sıkıntısız

Kardeşim tabiiki alınır.Bırakın artık şu : Çin malına güvenilmez muhabbetini.Yıl olmuş 2019 hala yurt dışı sıkıntılı diyorlar.Benim tanıdığım bir çok kişi aliexpressden Xeon işlemcili pc topladı,mis gibide çalışıyor.

Bu RAM markası ile sistemim vardı zamanında. 8 GB RAM'ini almıştım DDR3 modülünde. Sorunsuz çalışmıştı hatta şu an sistemimi satın alan kişide de sorunsuz çalışıyordur. Bu RAM'in kalitesini tam bilmiyorum ama sorunsuzdu. Ayrıca orada yazan günlere de fazla takılmayın. Benim ürünümde de 19-20 yazıyordu 12-13 günde gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Everest alıp garantisine güveneceğime Çin malı ürün alırım. Bu arada marka Asya ülkelerinde adını duyurmuş diye biliyorum.

Bu RAM markası ile sistemim vardı zamanında. 8 GB RAM'ini almıştım DDR3 modülünde. Sorunsuz çalışmıştı hatta şu an sistemimi satın alan kişide de sorunsuz çalışıyordur. Bu RAM'in kalitesini tam bilmiyorum ama sorunsuzdu. Ayrıca orada yazan günlere de fazla takılmayın. Benim ürünümde de 19-20 yazıyordu 12-13 günde gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Everest alıp garantisine güveneceğime Çin malı ürün alırım. Bu arada marka Asya ülkelerinde adını duyurmuş diye biliyorum.
İşte herkes çok kaliteli iyi çalışıyor diyor ama insan emin olamıyor ki :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı