Kllisre marka RAM alınır mı?

Aliexpress'ten Reeinnoo marka 8 GB DDR4 2400Mhz RAM satın aldım ve 3-4 hafta sonra elime ulaştı. Bugün geldi, ve Kingston HyperX 8 GB DDR4 2400Mhz ile birlikte sorunsuz çalışıyor

Ben 5 veya 6 gün önce siparişte bulundum. Elime geldiğince inceleme yapacağım.8 GB 1600 Mhz For AMD modelini aldım 110 TL'ye patladı bana satıcıdan kupon istersen sana 2 Dolarlık satıcı kuponu veriyor bunu kullan alırken.

arkadaşlar kllisre ram var aliexpresste 8gb 1600 for amd.bu ram fm2+ anakartta çalışıyor videosuda var.asus a68hm-k da çalıştı.peki üst seviye olan asus a88xm-a/usb 3.1 dede çalışırmı oda fm2+ ailesinden.

Soket tipinden öte bellek slotu desteği ile alakalı bir durum bu. DDR3 bellek slotuna sahip bahsettiğin anakartlar, birinde çalışıyorsa diğerlerinde de çalışır 1600MHz hızda. Farklı bellekler ile bir arada kombinasyon yapılırsa garanti veremeyiz tabi uyumlu olarak çalışıp çalışamayacaklarına.

Soket tipinden öte bellek slotu desteği ile alakalı bir durum bu. DDR3 bellek slotuna sahip bahsettiğin anakartlar, birinde çalışıyorsa diğerlerinde de çalışır 1600MHz hızda. Farklı bellekler ile bir arada kombinasyon yapılırsa garanti veremeyiz tabi uyumlu olarak çalışıp çalışamayacaklarına.

bilgisayar kurdu kardeş cevabın için teşekkür ederim.yok sadece bu markadan iki adet 8gb kullanacağım bir tane aldım işlemciyi bekliyorum 2-3 güne gelir anakartı o zaman alıcam a88x çipsetli.diğer remide öbür ay alabilirim gümrük limiti doldu maalesef.

bios tan anlarmısın
giriş seviyesi olan asus a68hm-k nın biosu 2018. ama üst seviye anakart olan asus a88xm-a/usb 3.1 in biosu 2016 hangisi tercih edilir.

Son düzenleme:
Bir arkadaşı vasıtasıyla da alabilirsin, gümrük tarafında bug çok :) Aynı model 2 bellek ise problem olmaz; elbette her iki bellek de sorunsuz gelirse. Belleklerin sağlığını test edebilmen için Technopat Sosyal'de birçok rehber konumuz da mevcut, eline ulaşınca test etmende fayda var her halükarda. Yine de ilgili marka RAM bellekler hakkında bilgiye sahip değilim, daha önceden kullanmadım.

Bir arkadaşı vasıtasıyla da alabilirsin, gümrük tarafında bug çok :) Aynı model 2 bellek ise problem olmaz; elbette her iki bellek de sorunsuz gelirse. Belleklerin sağlığını test edebilmen için Technopat Sosyal'de birçok rehber konumuz da mevcut, eline ulaşınca test etmende fayda var her halükarda. Yine de ilgili marka RAM bellekler hakkında bilgiye sahip değilim, daha önceden kullanmadım.

Birisi geldi yani test amaçlı bir tane aldım.anakart araştırıyorum.giriş seviyesi anakartın biosu 2018 üst seviye anakartın biosu 2016 hangisini almalıyım

15 küsür bin sipariş almış. Ki bu AliExpress için oldukça iyi bir değer. 9 küsür bin yorum yapılmış. 5 üzerinden 4.9 puan almış.

Satın alın, merak etmeyin hiçbir problem olacağını sanmıyorum. Problem olursa para iadesi AliExpress tarafından yapılıyor.

15 küsür bin sipariş almış. Ki bu AliExpress için oldukça iyi bir değer. 9 küsür bin yorum yapılmış. 5 üzerinden 4.9 puan almış.

Satın alın, merak etmeyin hiçbir problem olacağını sanmıyorum. Problem olursa para iadesi AliExpress tarafından yapılıyor.

Aldım onayladım bile.anakart alınca test edeceğim.yukarıda mesajlarım var cevabını biliyorsan cevaplarmısın.

Butcen ve sistemini belirtirsen guzel bir anakart onerisinde bulunuruz, eski anakartlar degil ikisi de gerekirse BIOS gumcellemesi verilirdi, sen yonga seti kuvvetli olani tercih et.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı