Klon Eleaf İstick Pico patlar mı?

380721

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Kadıköy'de bir dükkandan eleaf istick pico aldım ve eve gelip kontrol ettiğimde sahte ürün çıktı. Alırken de sahte olduğundan bahsetmedi patlama şansı var mı? Yarın gidip iade etmesini söyleyeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Kadıköy'de bir dükkandan eleaf istick pico aldım ve eve gelip kontrol ettiğimde sahte ürün çıktı. Alırken de sahte olduğundan bahsetmedi patlama şansı var mı? Yarın gidip iade etmesini söyleyeyim mi?
Git iade iste ağzında patlamasın sonra :D

Piliniz kalitesi ile alakalı patlama durumu hocam cihaz patlamaz. Siz orijinal diye almışsınız fakat sahte çıkmış bu yüzden iade edebilirsiniz iade kabul etmezlerse de kaliteli pil ile kullanım yaparsanız sorun yaşamazsınız.

Klon pico kullananlar bir sıkıntı yaşamamıştı hocam, genel cihazlar için geçerli altın kural piliniz sağlam ve kaliteli olmalı, cihaz patlamaz pil patlar bu bütün cihazlar için geçerlidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı