Klondan sonra bilgisayar açılmıyor

russianrapper

Hectopat
Katılım
9 Nisan 2017
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Samsung 860 Evo 500 GB SSD satın aldım ve bilgisayarıma bağladım. Bilgisayar açılırken BIOS'tan kontrol ettim ve diskin bağlı olduğunu gördüm. Daha sonra bilgisayarı açtığımda "disk yönetimi"nden kontrol ettim, orada da diskin bağlandığını görünce Samsung data migration programını açtım. HDD'den C sürücüsünü seçtim, hedef olarak SSD'yi seçtim ve klonlama işlemini başlattım. Yaklaşık 10 dakika kadar sürede klonlandı ve bilgisayar otomatik olarak kapatıldı. Bilgisayarı yeniden açmak için güç tuşuna bastım ve anakartın markasının gösterildiği ekran geldi ve daha da ilerlemedi. Bilgisayarı kapatıp F2 tuşuyla BIOS'a girmeye çalıştım ama BIOS açılmadı.

Bu durumda ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Klonlama işleminde bir sıkıntı olmuş olabilir mi? BIOS için "Del" ve "F11" tuşlarınıda deneyebilirsin, ayrıca SSD ve HDD'yi tek tek takıp sistemi açmayı dener misin,
 
Klonlama işleminde bir sıkıntı olmuş olabilir mi? BIOS için "Del" ve "F11" tuşlarınıda deneyebilirsin, ayrıca SSD ve HDD'yi tek tek takıp sistemi açmayı dener misin,
Hızlı geri düşünüşün için teşekkür ederim. Bilgisayar anakart markasının gösterildiği ekranda beklerken ben bir süreliğine başka bir işle uğraştım. Daha sonra bilgisayara odaklandığımda alt kısmında ısınma hissettim. Tam olarak işlemcinin bulunduğu noktadan geliyordu bu sıcaklık.

SSD'yi yerleştirirken, "bi' de işlemcinin ve ekran kartının termal macununu değiştireyim" demiştim ve o sırada CPU fan kablosunu çıkarmıştım. Onu tekrar takmayı unuttuğum aklıma geldi ve tekrar laptop kasa kapağını söküp kabloyu taktım. Tekrar bilgisayarı açmaya çalıştım ve açıldı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı