tygnkrkmaz Yoctopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #1 Yeni SSD aldıgım icin HDD'mi soktum. HDD'yi soktukten sonra PC calısmamaya basladi. Sebebi ne olabilir? SSD'ye klonlama yapmistim.
Yeni SSD aldıgım icin HDD'mi soktum. HDD'yi soktukten sonra PC calısmamaya basladi. Sebebi ne olabilir? SSD'ye klonlama yapmistim.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #2 tygnkrkmaz dedi: Yeni SSD aldıgım icin HDD'mi soktum. HDD'yi soktukten sonra PC calısmamaya basladi. Sebebi ne olabilir? SSD'ye klonlama yapmistim. Genişletmek için tıkla... Klonlama için ayrı işletim sistemini taşımak için ayrı program kullanman gerekiyordu galiba. Ben en son öyle yapabilmiştim. Veya ssd yi biostan önyükleme sürücüsü olarak ayarlamayı unutmuş olabilirsin. Artı 0 Eksi
tygnkrkmaz dedi: Yeni SSD aldıgım icin HDD'mi soktum. HDD'yi soktukten sonra PC calısmamaya basladi. Sebebi ne olabilir? SSD'ye klonlama yapmistim. Genişletmek için tıkla... Klonlama için ayrı işletim sistemini taşımak için ayrı program kullanman gerekiyordu galiba. Ben en son öyle yapabilmiştim. Veya ssd yi biostan önyükleme sürücüsü olarak ayarlamayı unutmuş olabilirsin.