KM Fazla olması ne gibi sorun yaratır?

Fearoot88

Kilopat
Katılım
11 Ekim 2017
Mesajlar
376
2.el alımda KM fazla olması ne gibi sorunlar yaratır? ve 2.ci bir sorum ise kaç km den sonra bakım gerekli? ve bu bakımda ne tür değişimler yapılıyor bide masrafı ne kadar ortalama? Şimdiden teşekkürler
 
2.el alımda km fazla olması ne gibi sorunlar yaratır? Ve 2.ci bir sorum ise kaç kmden sonra bakım gerekli? Ve bu bakımda ne tür değişimler yapılıyor bir de masrafı ne kadar ortalama? Şimdiden teşekkürler.

Aldığınız araca göre değişir ama bakımları tamsa bile kilometresi çok arabayı satmakta zordur bilginiz olsun.
 
Tamamen Alıntıdır.

İkinci el araç alırken dikkat edilmesi gereken ilk ve en önemli noktanın, aracın km’si olduğu düşünülür; ama bu pek de geçerli bir bilgi değildir. Kilometre gibi aracın piyasa değerinin şekillenmesini sağlayan birçok etmen bulunur. Aracın üretim yılı, üretim yeri, değişen parçaları, boyası, kaza geçmişi ve bakımlarının düzenli yapılıp yapılmadığı, otomobilin kilometresi kadar, belki de daha fazla önemlidir.

Tamamen Alıntıdır.
 
Biz 2004 model Volkswagen passat kullanıyoruz. Kilometresi 420.000 civarında. Aracı almadan önce 3-4 gün sanayiye gittik, bakımımın yapıldığı yere gittik sorduk soruşturduk araç da gayet düzgün ve temizdi satın aldık. Tabii ki sadece kilometreye takılmayın.
 
Motor için sordum araba değil hocam
Araba değil motor ama çok fark var mı dediğinizle?

Özür diliyorum hocam aklım oraya gitmiş. :) motor hakkında da aynıdır tahminimce.
 
Ülkemizde kilometre önemli. Satmanız zor olur. Bakımları aksatılıyor, bu yüzden parçalar zarar görmüş olabilir. Bakımları düz yerde yapılmış olmalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı