"KMODE _EXCEPTION_NOT_HANDLED" mavi ekran hatası

@Axy1i Ağ sürücüsünü güncelleyin.

1744561400653.png

Çok teşekkür ederim hocam üst üste aldıgımdan dolayı formatladım pc yi uzun süredir alıyordum diye. windows 11 home sürümüne geçtim . lisanslı olarak , Gameforge yüklediğimde bu mavi ekranı aldım sizden ricam bakabilirmisiniz acaba

Victus Gaming Laptop 16-r1075nt (9J276EA)​

Harici wifi adaptörü yok sadece bi mause klavye ve soğutucu çoklayıcıyla kullanıyorum.

windows11 kurduktan sonra update ile güncellemelerimi yapar , nvdia app ve intel asistan kurarım onları güncellerim. ve gameforge yükler oyunumu oynarım baska dosyaymış oyunmuş programmış kullanmam bilmem chrome bile yüklememişimdir. ama uzun zamandır saçma sapan mavi ekranlar almaya başladım sağolun siz yardımcı oluyorsunuz ama tekrar tekrar cıkıyor bende formatlıyorum mecburen

hp driverlarını sitesinden indiriyorum ama kurulmuyor dosya geliyor c klasörüne orda install.cmd tıklıyorum birşey gelip gidiyor resetliyorum geliyorum aynı hatalar cıkıyor yine devam ediyor bu konuda yanlış mı yapıyorum acaba bilmiyorum

otomatik algılama için programı yüklüyorum güncellemeleri denetliyorum , güncelleme yok diyor hp asistanı ykluyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı