Kmode exception not handled mavi ekran hatası

latiass

Hectopat
Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 2 senedir mavi ekran sorunuyla ve son 5 aydır da laptop ekranımın siyah kalması problemim var. Birçok yere tamire verdim ama hiçbir düzelme olmadı. (BIOS güncellendi ve IO çipi değiştirildi.)
Mavi ekran sorunu kmode exception not handled kodlu bir hata.
minidump dosyası

Bellek hatası gibi duruyor. MemTest86 ile RAM'lerinizi test edebilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siyah ekran sorunu GPU sorununa da işaret edebilir.

Test yaptım. 2 saat kadar sürdü. Herhangi bir hata bulmadı.
Hatada bellek hatası olduğu gözüküyor.

HD Tune ile Quick Scan kapalı bir şekilde Error Scan yapabilir misiniz? Bir de DDU ile Intel ve NVIDIA sürücülerinizi kaldırıp yeniden kurabilir misiniz?

Mavi ekran alma sıklığınız ne kadar?

@Murat5038 ve @claus 'u da etiketleyelim.

Normalde günde 6-7 kez oluyordu. Ama son 5-6 aydır toplamda 5 kere oldu. En son dün 3 kez art arda aynı mavi ekran hatasını verdi.
HD Tune ile Quick Scan kapalı bir şekilde Error Scan yapabilir misiniz? bu dediğinizi anlayamadım.

HD Tune ile Quick Scan kapalı bir şekilde Error Scan yapabilir misiniz?
HD Tune yazılımını yükleyin.
HDTune_ErrorScan.gif

Son düzenleme:
Güncellemeyi yaparken yapmamanız gereken şeyleri yapmış olabilirsiniz. Çökmediyse batarya adaptör çıkartıp başlat tuşuna 10 sn basılı tutun. Yarım saat bekleyip bataryayı takıp adaptörü takıp tekrar açmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı