Çözüldü "KMODE EXCEPTION NOT HANDLED" sonrası performans düşüklüğü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

awaring

Centipat
İzlenimlerime göre oyun oynarken(Metin 2) 3-4 Client açtığımda "kmode exception not handled usbport.sys" Hatası alıyorum. Forumlarda yazan çözümleri denedim bir faydası olmadı. Sizlerden yardım bekliyorum.

• Windows 10 64 Bit işletim sistemi.
  • BIOS yeni güncellendi.
  • RAM testleri yapıldı sorun yok.
  • minidump klasörü

Son düzenleme:
Çözüm
Sorun işlemcinin ısınmasından kaynaklanıyormuş. Detaylı temizlik ve termal macun yeniledikten sonra sorunum düzeldi. Yaklaşık 1 haftadır bilgisayarı zorlamama rağmen hata, kapanma vs yaşamadım yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Şu an da farklı bir PSU deneme imkanım yok en kısa zamanda deneyeceğim. Bir sorum olacak PSU ömrünü doldurmuşsa bu sistemde donmalar veya FPS düşmesi yapar mı?

Son düzenleme:
Mavi ekran hatasını tekrar aldım bu sefer yalnızca "kmode exception not handled" yazısı vardı usbport.sys yazmıyordu. O an bilgisayarda 1 Client açıktı (Metin 2) çözüm için neler önerirsiniz? @Murat5038
Güncel dosyaları paylaşın.
Birçok denenmiş ve fayda sağlanmış çözüm videosu/forum konusu gördüm bazılarını uyguladım ama hiçbiri işe yaramadı. En son bilgisayarı açıp ekran kartı, RAM ve işlemciyi söktüm genel bir temizlik yaptım belki bir faydası olur kabloları vs. kontrol ettim ama sorun hala devam etmekte.
Söylenenlerin dışında bir şey yapmayın.

Sorun işlemcinin ısınmasından kaynaklanıyormuş. Detaylı temizlik ve termal macun yeniledikten sonra sorunum düzeldi. Yaklaşık 1 haftadır bilgisayarı zorlamama rağmen hata, kapanma vs yaşamadım yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı