E EnesEA Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #1 Öncelikle Merhaba. Windows 8.1 Pro 32 Bit Kullanıyorum. Yakın Zamandır Point Blank Oyununu Açtığım Zaman Bilgisayarım Restart Atıyor. Mavi Ekran Çıkıyor. Ve Kişisel Bilgisayarınız Bir Sorunla Karşılaştı Diyor. Hata ise Bu: [KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" Eaglexnt.sys.] Ne Yapabilirim Lütfen Yardım Edin.
Öncelikle Merhaba. Windows 8.1 Pro 32 Bit Kullanıyorum. Yakın Zamandır Point Blank Oyununu Açtığım Zaman Bilgisayarım Restart Atıyor. Mavi Ekran Çıkıyor. Ve Kişisel Bilgisayarınız Bir Sorunla Karşılaştı Diyor. Hata ise Bu: [KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" Eaglexnt.sys.] Ne Yapabilirim Lütfen Yardım Edin.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 6 Ağustos 2014 #2 Başlığı "Windows 8.1 Mavi Ekran Hatası" olarak değiştirin. Minidump dosyalarını yükleyin. Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Başlığı "Windows 8.1 Mavi Ekran Hatası" olarak değiştirin. Minidump dosyalarını yükleyin. Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal