"KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" hatası

EcoLine

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarım sürekli mavi ekran vermeye başladı bir anda durduk yere olmaya başladı. Birkaç adet Torrent dosya indirdim bir alakası var mıdır bilmiyorum tam o zamandan sonra olmaya başladı.
Hatalar: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED ve KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED bu ikisi olması lazım.

Minidump'a 5 adet dosya düşmüş ayın 9'undan beri ama 5'ten fazla crash yediğime eminim.
Desktop.rar bu da linki ne yapmam gerekiyor?
Cihazım MSI GL65 Leopard 10750H RTX2060 16 GB 512 GB.

@KojiroHyuga04

driver_irql_not_less_or_equal hata kodu ile yine mavi ekran yedim yok mu cidden yazıcak birisi?

Son düzenleme:
Intel Wi-Fi sürücüsünü güncelleyin.
Bluestacks kaldırın.

BitDefender hata vermiş, kaldırın.
Uninstaller ile silmeyi deneyin, olmazsa izlenecek yörünge şu:

Windows>System32>drivers>bddci.sys.
Bu dosyayı sileceksiniz.

Intel Wi-Fi sürücüsünü güncelleyin.
Bluestacks kaldırın.

BitDefender hata vermiş, kaldırın.
Uninstaller ile silmeyi deneyin, olmazsa izlenecek yörünge şu:

Windows>System32>drivers>bddci.sys.
Bu dosyayı sileceksiniz.
Wifi Sürücüsünü güncelledim Bluestacks kaldırdım fakat BitDefender kullanmıyorum ben. Yani antivirüs var fakat program BitDefender değil dosyayı silmeye çalışırken de silinemiyor uyarısı veriyor.

Tamamdır hallettim bir YouTube videosu sayesinde bakalım mavi ekran yer miyiz daha.
Güvenli Mod'a girip silmeyi deneyin.
Normal şartlarda silinemiyorsa bu şekilde silin.
Hocam crash yemiyorum fakat normalde yerken sesli bir şey açıksa sesi tireyerek donuyordu. Şuan crash yemiyorum dediğim gibi ama crash yer gibi o ses geliyor ara ara mesela bir video izliyorsam videoda biri konuşuyorsa crash yemişim gibi o konuşanın sesi titreyerek donuyor var mıdır bir fikrin ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı