Bilgisayarı 4-5 gün önce gibi kısa bir süre içinde aldım. Her şeyi yeni. RAM'de bir sıkıntı yok, fakat ne zaman dizi izlemek istesem video izlemek istesem mavi ekran yiyorum. Önceden IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası alıyordum internetten araştırdım denilenleri yaptım fakat şimdi de KMODE_EXCEPTİON_NOT_HANDLED hatası alıyorum. Ekran kartı sürücülerim güncel. Ne dendiyse yaptım fakat hala yiyorum. Yardım edebilecek biri var mı?
HD Tune Pro ile quick scan kapalıyken error scan yap. HD Sentinel ile SSD/HDD sağlığının ekran görüntüsünü paylaş. CMD'yi yönetici olarak başlatıp chkdsk /f /r komutunu gir, Y yazıp enter de ve sistemi yeniden başlat. Kullandığın herhangi bir antivirüs varsa kaldır. BIOS'u default ayarlar al.
Bunları yaptıktan sonra DDU'yu güvenli modda uygula.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Google Drive, dosyalarınızın yedeklerini saklamanın ve tüm telefon, tablet veya bilgisayarlardan kolayca erişebilmenin ücretsiz yoludur. Ücretsiz 15 GB'lik Google Depolama Alanı ile başlayın.
Google Drive, dosyalarınızın yedeklerini saklamanın ve tüm telefon, tablet veya bilgisayarlardan kolayca erişebilmenin ücretsiz yoludur. Ücretsiz 15 GB'lik Google Depolama Alanı ile başlayın.
Güç kaynağın nedir? Tüm sistem bileşenleri belirt.
Windows'un korsan sanırım. Eğer öyleyse tavsiyem Windows'un kendi sitesinden ISO indirip temiz kurulum yapman yönünde. Korsan değilse sıradaki adımları uygula.
Güç kaynağın nedir? Tüm sistem bileşenleri belirt.
Windows'un korsan sanırım. Eğer öyleyse tavsiyem Windows'un kendi sitesinden ISO indirip temiz kurulum yapman yönünde. Korsan değilse sıradaki adımları uygula.
• Windows 10 Pro 64-bit
• Radeon RX 570 Series
• B450M-A PRO MAX (MS-7C52)
• AMD Ryzen 5 3500X 6-Core Processor
• Crucial 480 GB BX500 CT480BX500SSD1 2.5'' SATA 3.0 SSD
• SAMSUNG HD502HJ Spinpoint F3 500GB 7200Rpm SATA2 16MB HDD
• DDR4-2667 (1333 MHz) 16GB RAM
• Güç Gaynağı RMP-600-80P
Dediğiniz her şeyi yaptım DDU uyguladım, Recommended WHQL sürümü kurdum, Chipseti güncelledim, tarama yaptım fakat BIOS'u güncelleyemiyorum böyle bir sorun çıkıyor.
bir şeyi yanlış yapmışım şimdi kurabildim her şey tamam tekrar mavi ekran yiyecek miyim bakalım