Çözüldü KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Axy1i

Attopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp Victus i5 14500Hx - 4060 - 16 Gb 5600 Ram
Meslek
Reprezant
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1VwSVBiT3NQAOnISqbSrVNGr8laxFXeVG/view?usp=drive_link
RAM
16 GB 5600
Ekran kartı
4060
İşlemci
i5 14500HX
Merhaba, öncelikle hayırlı bayramlar diliyorum herkese.

HP Victus 16 i5 14500HX 4060 - 16 GB RAM Windows 11 Pro
laptop kullanıcısıyım son zamanlarda değişik mavi ekran hatalarıyla karşı karşıya kalıyorum. Dosyalarımı paylaşıyorum desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Minidump ve DumpStack.log dosyaları ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır deneyeyim ama tüm sürücülerim kuruluydu çünkü yeni format atmıştım yüklemiştim.

ıntel® arc™ & ıris® Xe Graphics - windows*​

Sadece tek eksik buydu bunu da yükleyeyim.

Hocam merhaba tekrardan.

Dediklerinizi yaptım Intel temiz kurulum yaptım gerekli güncellemeleri yükledim. Güncelleme yaparken 1-2 defa yine aynı hatayı verdi sonunda tamamlanmış oldu güncelleme son minidump dosyasını ekliyorum.

Güncel olan minidump.

Hocam midemi bulandırdı W11 Pro ISO ile temiz kurulum yaptım. W11 Update'den güncellemeri yaptım, Intel asistan ve NVIDIA App'dan güncellemelerimi aldım. Yapacağım başka bir şey var mıdır?
DirectX 12, Visual C++ 2015, Framework 3.5 - 4.8 yüklemem gereken ekstra bir şey var mıdır hepsiini Windows güncellemesi yüklüyor diye biliyorum ben.

Bu arada temiz kurulum yaptım bütün Drive'leri W11 Update ve Intel asistan, NVIDIA App'den güncellemelerimi yaptım, sorunum çözüldü. Teşekkürler.

Merhabalar uzun bir aradan sonra tekrar aynı mavi ekran hatasını aldım .

Minidump ektedir.
@Axy1i 2 rehberdeki komutları sırayla girin.

İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın.

Merhaba, öncelikle hayırlı bayramlar diliyorum herkese.
Hayırlı bayramlar.

Hocam Çok Teşekkür Ederim Herşeyi Harfiyen Yaptım Şimdi PC Resetleyeceğim. Olumsuz Bir Durum Olursa Tekrardan Alıntılayacağım. İnşallah olmaz. Emeğinize Bilginize Sağlık

Hocam az önce yine aynı Hata koduyla Mavi ekran aldım yeni dump dosyası

Hocam merhaba az önce yine aynı hatayı aldım @turko35408

Son düzenleme:
Edge' de Youtubede video izliyordum ama görev yöneticisinde metin2 Gameforge açıktı oyun kapalıydı ama

Aygıt Yöneticisi'nde ünlem işareti olan donanım var mı bakın.

Intel Driver Assistant indirip çalıştırın. Önerdiği chipset sürücülerini kurun.

Tamamdır deneyeyim ama tüm sürücülerim kuruluydu çünkü yeni format atmıştım yüklemiştim.

ıntel® arc™ & ıris® Xe Graphics - windows*​

Sadece tek eksik buydu bunu da yükleyeyim.

Hocam merhaba tekrardan.

Dediklerinizi yaptım Intel temiz kurulum yaptım gerekli güncellemeleri yükledim. Güncelleme yaparken 1-2 defa yine aynı hatayı verdi sonunda tamamlanmış oldu güncelleme son minidump dosyasını ekliyorum.

Güncel olan minidump.

Hocam midemi bulandırdı W11 Pro ISO ile temiz kurulum yaptım. W11 Update'den güncellemeri yaptım, Intel asistan ve NVIDIA App'dan güncellemelerimi aldım. Yapacağım başka bir şey var mıdır?
DirectX 12, Visual C++ 2015, Framework 3.5 - 4.8 yüklemem gereken ekstra bir şey var mıdır hepsiini Windows güncellemesi yüklüyor diye biliyorum ben.

Bu arada temiz kurulum yaptım bütün Drive'leri W11 Update ve Intel asistan, NVIDIA App'den güncellemelerimi yaptım, sorunum çözüldü. Teşekkürler.

Merhabalar uzun bir aradan sonra tekrar aynı mavi ekran hatasını aldım .

Minidump ektedir.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı