KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED netio.sys Mavi Ekran Hatası

Ycubukcu

Kilopat
Oyun oynarken ve Youtube'da video izlerken KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED veya IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatalarını 1-2 haftada bir alıyorum. En son da bu sabah KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatasını aldım. Ayrıca mavi ekranın altında netio.sys yazısını gördüm. Sorunun neyden kaynaklandığını anlayamadım.

Minidump dosyasının linkini aşağıya bırakıyorum. Teşekkürler.
minidump.rar

Son düzenleme:
Çözüm
Driver Booster kullanıyorsunuz. Driver güncelleyiciler çoğu zaman mavi ekranların bizzat sebebidir. Temiz kurulum yapıp bu programı kullanmamanız sorunu çözecektir. Yeni DMP dosyası üzerinde de ağ sürücüsü kaynaklı hata gözüküyordu.
Oyun oynarken ve Youtube'da video izlerken KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED veya IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatalarını 1-2 haftada bir alıyorum. En son da bu sabah KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatasını aldım. Ayrıca mavi ekranın altında netio.sys yazısını gördüm. Sorunun neyden kaynaklandığını anlayamadım.

Minidump dosyasının linkini aşağıya bırakıyorum. Teşekkürler.
minidump.rar
Yeni sistem topladığımda aynı hatayı alıyordum. RAM değişimi yaptılar ve düzeldi. Bence bir RAM kontrolü yapmanızda fayda var.

Yeni sistem topladığımda aynı hatayı alıyordum. RAM değişimi yaptılar ve düzeldi. Bence bir RAM kontrolü yapmanızda fayda var.
Yabancı forumlarda sorunu araştırırken RAM'den kaynaklanabileceği yazıyordu, haklısın. Ama memtest86 ile taradıktan sonra bir sorun görmedim. Başka ne tür bir kontrol yapabilirim ?

Memtest86'nın ne kadar işe yarayacağını bilmiyorum. Programı bilmiyorum açıkçası. Elinizde farklı RAM varsa deneyebilirsiniz. Seninle aynı durumlarda bu hatayı alıyordum ben de. Oyun oynarken veya video izlerken nedense.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı