KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ve PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hataları

Mahmutylmz33

Femtopat
Daha fazla  
RAM
G.Skill Flare X5 64 GB (2x32) 5600 MHz DDR5
SSD veya HDD modeli
ADATA LEGEND 850 LITE
Ekran kartı
RTX 4080 SUPER
Anakart
ASUS PRIME B760-PLUS
İşlemci
i9-14900KF
Merhaba. Windows 11 bilgisayarım da sürekli KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ve PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA mavi ekran hatalarını alıyorum. Windows bellek tanılama aracı ile RAM'larimi test ettim herhangi bir sorun görünmedi. Ekran kartı sürücümü tekrar kaldırıp yükledim. Bilgisayarıma format attım. BIOS'umu güncelledim. Ve hala sürekli bu 2 mavi ekran hatalarını almaya devam ediyorum. Sorunu çözmem için ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

@Vınnnn Dediğiniz güncellemeleri de yaptım. Vanguard'ı kaldırdıktan sonra hata almadım. Valorant oynayan birisi değilim ama TFT oynuyorum. TFT oynamak için LoL'ü indirmem lazım vanguardsızda LoL oyunu açılmıyor. Vanguard yüklü iken bu hatanın bir çözümü var mıdır acaba

@Vınnnn Dediğiniz güncellemeleri de yaptım. Vanguard'ı kaldırdıktan sonra hata almadım. Valorant oynayan birisi değilim ama TFT oynuyorum. TFT oynamak için LoL'ü indirmem lazım vanguardsızda LoL oyunu açılmıyor. Vanguard yüklü iken bu hatanın bir çözümü var mıdır acaba
Maalesef. Vanguard sorunlu biraz. İndirin bakalım bir daha yiyecek misiniz. Yerseniz elden birşey gelmez maalesef. İsterseniz TFT'yi de silip vanguardla birlikte geri kurun. Zamanında böyle çözmüştüm.

Maalesef. Vanguard sorunlu biraz. İndirin bakalım bir daha yiyecek misiniz? Yerseniz elden bir şey gelmez maalesef. İsterseniz TFT'yi de silip Vanguard'la birlikte geri kurun. Zamanında böyle çözmüştüm.

@Vınnnn Anladım. Deneyeceğim tekrardan yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı