Çözüldü KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ve SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hataları nasıl düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1an4aVoy6l3uhkygjGQ7J5w6R-XZOI_uf/view?usp=drive_link
RAM
Thull 3600 mhz 19cl 2x8 ram
SSD veya HDD modeli
JamesDonkey 120 GB SSD + WD Blue SN570 500 GB M.2
Ekran kartı
Palit RTX 2070 Super
Anakart
Asus Prime B550m-k
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500x
Merhaba, bilgisayarım daha önceki RAM'leri arızalı olduğu için boştayken mavi ekran alıyordum bugün RAM'leri yenileriyle değiştirdim. Eski RAM'lerim DDR4 3200 MHz 2x8 GB Crucial Ballistix modeliydi. Şu an DDR4 3600 MHz 19CL 2x8 GB thull marka RAM'lere geçiş yaptım fakat bu sefer de farklı 2 mavi ekran hatası alıyorum. Birkaç dakikada bir de internetim gidiyor. Minidump dosya linkim de bu: MiniDump.rar

Son düzenleme:
Çözüm
Yok RAM'lerle error scanle scannowla hiçbir sonuç çıkmadı alakası yokmuş zaten işlemci arızalıymış Ryzen 5 5600 işlemciye geçtim anakartı MSI B550M Pro VDH ile değiştirdim RAM'lerde yeni almıştım zaten sorun çözüldü herhangi bir sıkıntı yok şu an.
RAM'leri 3200 MHz'e ayarlayıp deneyin. Yazılımla disklere Error Scan taraması yapın. Health ile de sağlık durumlarına bakın. Sonuçları paylaşın.

Arama kutusuna CMD yazın ve yönetici olarak çalıştırıp bu sfc /scannow komutu girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın.

Son düzenleme:
Yok RAM'lerle error scanle scannowla hiçbir sonuç çıkmadı alakası yokmuş zaten işlemci arızalıymış Ryzen 5 5600 işlemciye geçtim anakartı MSI B550M Pro VDH ile değiştirdim RAM'lerde yeni almıştım zaten sorun çözüldü herhangi bir sıkıntı yok şu an.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı