KMS aktivasyon zararlı mı?

xSatsujin

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Ben bilgisayarı aldığımda Windows kurulu değildi, ben de bilgisiz bir şekilde KMS Windows 10 kurdum. Şimdi internetten OEM Windows 10 alırsam OEM'i etkinleştirebilir miyim? KMS'yi formatsız silebilir miyim?

KMS programını kurduysanız, programı kaldırsanız bile tamamen silinmeyebilir.
Görev yöneticisinden ayrıntılar sekmesinde gelip, orada KMS programını arayın. Bulduğunuzda dosya konumunu açıp, dosyalarını silin. Ben bu şekilde kaldırmıştım.

Silseniz bile kalıntıları olabilir, tavsiyem temiz kurulum yapmanız ve bu tarz önemli şeylerde korsan kullanmamanız. Temiz kurulum yapıp ücretsiz sürüm ya da oem key alabilirsiniz. Daha güvenli olur.
Peki temiz bir kurulum yaparken Steam'i eleyebilir miyim? Steam silinmesin diye bir şık.

Zararını gören yok ama yinede tavsiye edemem tabi hem illegal hemde tehlikeli orjinal 20-30 liralık fake OEM key'ler dışında bir key kullanacak iseniz neden olmasın.

Program olarak değil CMD ile kurmuştum.

Peki temiz bir kurulum yaparken Steam'i eleyebilir miyim? Steam silinmesin diye bir şık.
Diskinizi C ve D olarak iki parçada kullanın. D ye oyunlarınızı, silinmesini istemediğiniz şeyleri vs. atın. C ye Windows'u kurun, format atacağınız zaman sadece onu biçimlendirmek yetecektir. Diskinizin boyutuna bağlı olarak ben C yi minimum 100 GB olarak kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…