KMS aktivasyon zararlı mı?

Ben de CMD ile kurdum, programın zararlı olduğunu öğrendiğimde. Henüz bir zararıyla karşılaşmadım.
Görev yöneticisinde KMS diye birşey yok.
Diskinizi C ve D olarak iki parçada kullanın. D ye oyunlarınızı, silinmesini istemediğiniz şeyleri vs. atın. C ye Windows'u kurun, format atacağınız zaman sadece onu biçimlendirmek yetecektir. Diskinizin boyutuna bağlı olarak ben C yi minimum 100 GB olarak kullanıyorum.
Tek bir Disk var oda C. Parçalarsam kayıp olacağını duymuştum.

Kimse bir sorunla karşılaşmadı, karşılaşmayacak da.

En iyisi etkinleştirmemek. Sağ alttaki yazıyı da bir yöntem ile kaldırabiliyorsun diye biliyorum.

1. Deneme sürümü sona erdikten 2 hafta sonra ise sistem artık boot etmemeye başlar. Bilgisayarı açmaya çalıştığınızda "Kurtarma - Bilgisayarınızın onarılması gerekiyor" hatasını alırsınız ve Windows açılmaz.

Program olarak değil CMD ile kurmuştum.
Ben de o şekilde yarım yılı aşkındır Windows 10 kullanıyorum ve hiçbir sorun oluşmadı, güncellemeleri de alıyorum ve Windows 10'u istediğim gibi kişiselleştirebiliyorum.

(Bu yorum, korsana teşvik amacıyla yazılmamıştır. Moderatörler ban atmasın diye yazıyorum)

O zaman ben hiç riske at miyim, USB ile temiz bir kurulum yapayım. OEM'i alayım aktive edeyim. Bana güvenilir bir format dosyası atabilir misiniz? USB için.

O zaman ben hiç riske atmiyim, USB ile temiz bir kurulum yapayım. OEM'i alayım aktive ediyim. Bana güvenilir bir Format dosyası atabilir misiniz? USB için.
OEM key dedikleri şey de hiç masum değil hocam. Ama hiçbir şey olmaz hiç birisinden. Ne KMS'nin bir zararını gördüm, ne de CMD'nin. :) Teşvik etmiyorum, benim önerim etkinleştirilmemesi. Fakat bu forumda sanki KMS kurulduğunda siber korsanlar bilgisayarınızı ele geçirirmiş gibi konuşuyorlar.

OEM Key dedikleri şey de hiç masum değil hocam.

O zaman 1500 liraya official Windows 10 almak mi gerekiyor hocam başka hiçbir çare yok mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı