KMS aktivasyon zararlı mı?

OEM key almak iyinin kötüsüdür. Hiç birisi legal bir işlem değil. Bu arada virüs yok hiç birisinde. KMSpico bile virüs falan vermiyor.
Bunun hakkında kanıtlarınız vs. varsa rehber veya konu açar mısınız? Forumdaki birçok kişi bunun yasal olduğunu sanıyor. Ben de öyle biliyordum.

Peki temiz bir kurulum yaparken Steam'i eleyebilir miyim? Steam silinmesin diye bir şık.
Oyun dosyalarını başka diske aktarabilirsin. C:\ diskinden birim küçültüp oraya atabilirsin. Format sırasında oranı biçimlendirme yeter.
Bunun hakkında kanıtlarınız vs. varsa rehber veya konu açar mısınız? Forumdaki birçok kişi bunun yasal olduğunu sanıyor. Ben de öyle biliyordum.
Yasal değil. Ama korsan kullanmaktan iyidir.

Peki, hocam siz ne kullanıyorsunuz?
Ben bilmediğim için KMS kurmuştum eskiden. Hatta eski bilgisayarda da KMS vardı. Yani yıllardır KMS kullanan birisi oluyorum. Dediğim gibi en mantıklısı etkinleştirmemek. Ama hiçbirisi bir sıkıntı çıkartmaz. Yine dediğim gibi OEM key kötünün iyisi olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…