Siz crack veya KMSpico kullanmamışsınız. Kullansanız bile sonrasında, dijital aktivasyon araçlarından birini kullanmışsınız ya da kurdunuz sistemde vardır. O şekilde olunca istediğiniz kadar format atın dijital olarak lisanslar tabii.
Hocam format halinde tüm programlar gittiği için kendini yenilemesi ancak BIOS üzerine key atması falan lazım yoksa mümkün değil her şey gitmiş olacağından kaynaklı.
Anlatmak istediğim virüs veya crack işlemi değil. Dijital Lisans yöntemidir.
Hwid olarak geçer, ve sistemde sanırım hard disknizin silinmeyen bir tarafına işleniyor.
Ve temiz bir iso alıp kursanız bile bu işlenen lisans. Her format attığınızda, dijital lisanlanmıştır olarak belirtiyor sisteminizi.
Anlatmak istediğim virüs veya crack işlemi değil. Dijital Lisans yöntemidir.
Hwid olarak geçer, ve sistemde sanırım hard disknizin silinmeyen bir tarafına işleniyor.
Ve temiz bir iso alıp kursanız bile bu işlenen lisans. Her format attığınızda, dijital lisanlanmıştır olarak belirtiyor sisteminizi.
Hocam benim bildiğim BIOS'un içine kodluyorlar onu ancak ben net hatırlıyorum KMSpico kullanmıştım her formatta gidiyordu Windows 11 çıktığı ilk hafta yükseltme yoluyla geçtim o zamandan beri formatla falan da gitmiyor.
Anlatmak istediğim virüs veya crack işlemi değil. Dijital lisans yöntemidir?
HWID olarak geçer, ve sistemde sanırım hard disknizin silinmeyen bir tarafına işleniyor.
Ve temiz bir ISO alıp kursanız bile bu işlenen lisans. Her format attığınızda, dijital lisanlanmıştır olarak belirtiyor sisteminizi.
Hocam benim bildiğim BIOS'un içine kodluyorlar onu ancak ben net hatırlıyorum KMSpico kullanmıştım her formatta gidiyordu Windows 11 çıktığı ilk hafta yükseltme yoluyla geçtim o zamandan beri formatla falanda gitmiyor.