KMS Windows'u ve Office uygulamalarini etkinlestirmenize yarar. İllegal ve legal olabilir. KMSpico ise ayni islemi yapan viruslu bir yazilimdir. İki seyi karistirmayin. Ve unutmayin ki her KMS de virus degildir. Kahkaka atip gidecekler bu konudan ciksin.
KMS Windows'u ve Office uygulamalarini etkinlestirmenize yarar. İllegal ve legal olabilir. KMSpico ise ayni islemi yapan viruslu bir yazilimdir. İki seyi karistirmayin. Ve unutmayin ki her KMS de virus degildir. Kahkaka atip gidecekler bu konudan ciksin.
Teşekkürler. Kusura bakmayın, ben biraz bilgiyle düz mantık olarak ilerliyorum ve sizin kadar detaylı bilmiyorum. Sorularımla ve yanıtlarımla sizi yorduysam kusura bakmayın.
Siz crack veya KMSpico kullanmamışsınız. Kullansanız bile sonrasında, dijital aktivasyon araçlarından birini kullanmışsınız ya da kurdunuz sistemde vardır. O şekilde olunca istediğiniz kadar format atın dijital olarak lisanslar tabii.
Herkese merhaba, bundan 2 yıl önce aldım bilgisayarımı ve o zaman Windows'u etkinleştirmek istiyordum. Ama para çok pahalı geldi bende KMS ile etkinleştirdim. Şimdi ara sıra kendi kendini etkinleştiriyor.
Not: Sıfırlayınca da devam ediyor.
Format at ve hesabını değiştir 3 ay 6 ay 2 ay sonra da geri donebilirsin KMS süren dolmuş olacak Windows keyleri hesaba gömülür hesap degistirmeden gitmez format sonrasi ayni hesaba girme sonradan ayni hesaba girebilirsin ama.
Format at ve hesabını değiştir 3 ay 6 ay 2 ay sonra da geri donebilirsin KMS süren dolmuş olacak Windows keyleri hesaba gömülür hesap degistirmeden gitmez format sonrasi ayni hesaba girme sonradan ayni hesaba girebilirsin ama.
Dijital lisansla etkinleştiriliyor zaten. Gerek yok, kafaya takma fazla. Dijital lisansın ne olursa olsun, orijinalden farkı yoktur. Ne zaman ve nasıl bir yöntemle yapıldığı önemsiz. Artık her formatta, dijital olarak lisanslanacaktır. // Gerisini önemsemeyin... Saygılarımla...
Dijital lisansla etkinleştiriliyor zaten. Gerek yok, kafaya takma fazla. Dijital lisansın ne olursa olsun, orijinalden farkı yoktur. Ne zaman ve nasıl bir yöntemle yapıldığı önemsiz. Artık her formatta, dijital olarak lisanslanacaktır. // gerisini önemsemeyin... Saygılarımla...