KMS formatla temizlenir mi?

Xenonium

Centipat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H

NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB

16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM

1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD
CMD yoluyla KMS etkinleştirdim ve sonra zararlı olduğunu anlayıp PC formatladım. Formattan sonra CMD'ye bilerek yanlış slmgr komutları yazıyorun ve yine KMS çıkıyor ama dlvde KMS yok.

Örnek kullandığım komut slmgr renew, KMS önbelleği şu komutla etkinleşir cart curt bir şeyler yazıyor işte.

CMD yoluyla KMS etkinleştirdim ve sonra zararlı olduğunu anlayıp PC formatladım. Formattan sonra CMD'ye bilerek yanlış slmgr komutları yazıyorun ve yine KMS çıkıyor ama dlvde KMS yok.

Örnek kullandığım komut slmgr renew, KMS önbelleği şu komutla etkinleşir cart curt bir şeyler yazıyor işte.
KMSpico mu? Temiz kurulum öneririm.

CMD yoluyla KMS etkinleştirmek zararlı değil?
Tek zararı güncelleme yapamamak onun dışında başka bir şey değil.

Güncellemeden sonra hala duruyorsa yazdığınız komut büyük ihtimalle KMS değil başka bir şeydir.
Güncelleme ve güvenlik kısmından aktivasyona girince ne yazıyor?

Öncelikle kurulumlu KMS kullandıysanız Revo Uninstaller ile kaldırın. Daha sonra C:\Windows klasörüne girin. En alta inin orası .exe ve .dll dosyalarının olduğu yer. SECOH-QAD.exe ve SECOH-QAD.dll görürseniz bunları silin.

Sonra görev zamanlayıcıyı açın. KMS adında bir şeyler arayın hocam. Bazen bir klasörün içinde, bazen de görev zamanlayıcı kitaplığının içinde olabiliyor. Bulduklarınıza sağ tıklayıp sil deyin.

Daha sonra komut istemini yönetici olarak başlatacaksınız ve şu kodları gireceksiniz:

slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cdns

Bilgisayarı yeniden başlatınca lisanslar ve KMS silinmiş olacaktır.

Güncellemeden sonra hala duruyorsa yazdığınız komut büyük ihtimalle KMS değil başka bir şeydir.

Öncelikle kurulumlu KMS kullandıysanız Revo Uninstaller ile kaldırın. Daha sonra C:\Windows klasörüne girin. En alta inin orası .exe ve .dll dosyalarının olduğu yer. SECOH-QAD.exe ve SECOH-QAD.dll görürseniz bunları silin.

Sonra görev zamanlayıcıyı açın. KMS adında bir şeyler arayın hocam. Bazen bir klasörün içinde, bazen de görev zamanlayıcı kitaplığının içinde olabiliyor. Bulduklarınıza sağ tıklayıp sil deyin.

Daha sonra komut istemini yönetici olarak başlatacaksınız ve şu kodları gireceksiniz:

slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cdns

Bilgisayarı yeniden başlatınca lisanslar ve KMS silinmiş olacaktır.
Yanlış anlaşıldı galiba bilgisayarı baştan formatladım.

Siz format atmışsınız temiz kurulum yapmamışsınız. KMSpico değilse sorun yok.

Temiz kurulumla format arası fark ne? Belki yanlış anlattım.

Yanlış anlaşıldı galiba bilgisayarı baştan formatladım.

Temiz kurulumla format arası fark ne? Belki yanlış anlattım.
Usb ile yaptım işlemi.

Pardon hocam bu işlerle pek alakam yokta oyun oynayıp dersine çalışan sıradan bir gencim işte...

Güncellemeden formattan sonra hala duruyorsa yazdığınız komut büyük ihtimalle KMS değil başka bir şeydir.
Siz değil ben yapmışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı