Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 13 Mayıs 2023 #21 Emrepkr dedi: Komple yeni PC'ye gecmissin. KMS'yi yeniden aktifleştirmeden, yeni bilgisayarının KMS'ye bağlanması imkansız. Genişletmek için tıkla... Office için tekrar açmış.
Emrepkr dedi: Komple yeni PC'ye gecmissin. KMS'yi yeniden aktifleştirmeden, yeni bilgisayarının KMS'ye bağlanması imkansız. Genişletmek için tıkla... Office için tekrar açmış.
Emrepkr Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #22 Batuhandn dedi: Office için tekrar açmış. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman kendisi yeniden aktifleştirmiş oluyor yani.
Batuhandn dedi: Office için tekrar açmış. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman kendisi yeniden aktifleştirmiş oluyor yani.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 13 Mayıs 2023 #23 Emrepkr dedi: Tamam o zaman kendisi yeniden aktifleştirmiş oluyor yani. Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarı boş ver, yeni bilgisayarda KMS'siz Windows var. Adam Office için tekrar indirmiş.
Emrepkr dedi: Tamam o zaman kendisi yeniden aktifleştirmiş oluyor yani. Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarı boş ver, yeni bilgisayarda KMS'siz Windows var. Adam Office için tekrar indirmiş.
X Xolipser Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Mayıs 2023 #24 Emrepkr dedi: Komple yeni PC'ye gecmissin. KMS'yi yeniden aktifleştirmeden, yeni bilgisayarının KMS'ye bağlanması imkansız. Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarım gitti zaten, yeni bilgisayar aldım ve yeni bilgisayarımda yoktu, office 2016 kurarken bulaştı Batuhandn dedi: Eski bilgisayarı boş ver , ydni bilgisayarda kms'siz Windows var. Adam office için tekrsr indirmiş. Genişletmek için tıkla... ben kms falan indirmedim, sadece office 2016 kurdum ve ondan sonra bulaştı 432150 dedi: Ben yazdığınız şeye inanmıyorum çünkü KMS key 6 ay sonra siliniyor. Genişletmek için tıkla... Bende yazdığım gibi maalesef, ne yaptıysam da silinmiyor
Emrepkr dedi: Komple yeni PC'ye gecmissin. KMS'yi yeniden aktifleştirmeden, yeni bilgisayarının KMS'ye bağlanması imkansız. Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarım gitti zaten, yeni bilgisayar aldım ve yeni bilgisayarımda yoktu, office 2016 kurarken bulaştı Batuhandn dedi: Eski bilgisayarı boş ver , ydni bilgisayarda kms'siz Windows var. Adam office için tekrsr indirmiş. Genişletmek için tıkla... ben kms falan indirmedim, sadece office 2016 kurdum ve ondan sonra bulaştı 432150 dedi: Ben yazdığınız şeye inanmıyorum çünkü KMS key 6 ay sonra siliniyor. Genişletmek için tıkla... Bende yazdığım gibi maalesef, ne yaptıysam da silinmiyor
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 13 Mayıs 2023 #25 Xolipser dedi: KMS tabi Genişletmek için tıkla... KMS anahtar yönetim sistemi demek. KMS pico ise crackleme işlemini yapan programdır.
Xolipser dedi: KMS tabi Genişletmek için tıkla... KMS anahtar yönetim sistemi demek. KMS pico ise crackleme işlemini yapan programdır.