KMS nasıl silinir?

Bi aratayım dedim internette KmScipo diye karşıma edu uzantılı sayfa çıktı. (Google)
IMG_20230513_000745.jpg

Resmî bir sitenin zararlı bir programı yayınlaması saçma geldi açıkçası.

Ben uygulama indirmeyerek cmd'den aktive etmiştim. Böyle yapınca herhangi bir tehlike olur mu?

Bu işinizi görür umarım.

Son düzenleme:
İlkin 2015'te bilgisayarıma Windows'u etkinleştirmek için KMSpico kurdum ama sonra kaldırdım. Ve ondan sonra görev yöneticisinde "KMS connection broker" gözükmeye başladı, C disk bölümünde "Windows" klasöründe System32 de "sppextcomobj" DLL diye ortaya çıkıyor. Farklı programlarla sildim ama ne zaman bir güncelleme alsam hemen tekrardan aktif olur, ortaya çıkar. Defalarca format attım ama silinmedi ve öylece kaldı.
Farklı Windows sürümleri (Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11) atmama rağmen bilgisayar internete bağlanır bağlanmaz Windows etkinleştiriliyor, Office programlarında da öyle otomatik etkinleştirme sağlıyor.
Hard diski değiştirdim ama kurtulamadım KMS'den. Sonra PC çalındı da kurtuldum :))
Geçen ay yeni bir PC aldım ve Windows 11 Pro kurdum etkinleştirme için de orijinal ürün anahtarım vardı ve etkinleştirdim.
Sonra Office kurmak istedim ve Office kurarken tekrar KMS belası bulaştı, KMS'nin DLL dosyasını sildim ama güncelleme ile beraber tekrar aktif oldu, sonra format attım disk bölümlerini sildim temiz kurulum kurdum ama kurulumdan sonra bilgisyarı internete bağlar bağlamaz tekrar göründü.
Bu arada KMS zararsız gibi görünse de çok zararlı, buna zararsız diyenler olmuş ama öyle değil çok zararlı.
Nasıl kurtulacağım biri yardımcı olabilir mi?

Komple yeni PC'ye gecmissin. KMS'yi yeniden aktifleştirmeden, yeni bilgisayarının KMS'ye bağlanması imkansız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı