KMS nasıl silinir?

Ben bu rehber sayesinde format olmadan temizledim. Arada tekrardan virüs taraması yapmam gerekti ilk yaptığım günlerde ama sonrasında Windows'um kalıcı şekilde deneme sürümü oldu. Olması gerektiği gibi. (Windows key kurmadım tekrar.)

Bunu dene. Eğer için rahat etmezse format at.

Bunu denedıkten sonra yenı bir ürün anahtarı alıp aktıflestırsem sorun olmaz değil mi? Konuda hiç bılgım yok, cahilliğime verin.

Bunu denedıkten sonra yenı bı urun anahtarı alıp aktıflestırsem sorun olmaz dımı konuda hıc bılgım yok cahilliğime verin
Denedikten sonra günlük olarak tekrardan virüs taraması yapın ve kodlar ile kontrol edin, silinmişmi diye. 1 haftanın sonunda 1 ay bekleyin ve tekrar kontrol edin.
Sonrasında girdiğiniz kodlarda silinmiş olarak gözüküyor ise ozaman satın alıp, aktifleştirirsiniz.

Çıkmayan leke gibi, gitmediği oluyor oyüzden düzenli olarak bir kontrol yapmanız lazım.

Açıklayayım KMSpico tavsiye etmiyorum virüs. KMS programını da tavsiye etmiyorum bak "programını" KMS ile CMD'den etkinleştirmenin bir zararı yok istersen bununla alakalı bir makale de atabilirim.🥵🥵
Arkadaş yazdığı kodun ne anlama geldiğini bilmiyor sanırım sadece , aracı yani vesile olan ufak bir programı indirmeyin bişey olmaz diyor. Cmdye yazdığın kodları araştır hocam bence sen.

Arkadaş yazdığı kodun ne anlama geldiğini bilmiyor sanırım sadece, aracı yani vesile olan ufak bir programı indirmeyin bir şey olmaz diyor. CMD'ye yazdığın kodları araştır hocam bence sen.

CMD'ye kod da yazma key satın al😆

Arkadaş yazdığı kodun ne anlama geldiğini bilmiyor sanırım sadece , aracı yani vesile olan ufak bir programı indirmeyin bişey olmaz diyor. Cmdye yazdığın kodları araştır hocam bence sen.
😄 😄 😆

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı