KMS nedir ve zararlı mıdır?

Bu zamana kadar hep bu şekilde aktifleştirdim dün format attım ve şuan ne yapacağımı bilemedim galiba key alacağım önerdiğiniz key sitesi varmı?

slmgr /upk
slmgr /cpky

Ayrıca bir arkadaş eklemiş,

slmgr /xpr
slmgr -dlv

Bu zamana kadar hep bu şekilde aktifleştirdim dün format attım ve şuan ne yapacağımı bilemedim galiba key alacağım önerdiğiniz key sitesi varmı?
Ben lisans sahibi oldum ücretsiz, bir ömür. Lisansvsatın slmadım. Etik bulmuyrum ucuza sstılankarı.

Ücretsiz lisans sahibi nasıl oldunuz?

Jet lisans sitesinden 64 TL'ye satın aldım ve saniyesinde key geldi ve etkinleştirdim alacak varsa güvenilir.

Son düzenleme:
8.1 Single bulamayacağız sanırım :) Halen kafamda deli sorular. Madem key satılmıyor bunlar nasıl lisans yapabiliyorlar?
Yakında 10 lisansları azalır memlekette. isteyince bulunur, ilgilenir yardım edebilirim belki 8.1 için. Ancak en aşağı 10 öneriyorum, keyif kısmı başka tabii. Madem key satılmıyor bunlar nasıl lisans yapabiliyorlar kısmını snlayamadım üzgünüm

arkadaşlar yardım edin ben kmspico mı ne yaptım daha doğrusu babam yaptı ama halen windowsu etkileştir yazıyor yardım edin keylogar felan varmıdır

Yakında 10 lisansları azalır memlekette. isteyince bulunur, ilgilenir yardım edebilirim belki 8.1 için. Ancak en aşağı 10 öneriyorum, keyif kısmı başka tabii. Madem key satılmıyor bunlar nasıl lisans yapabiliyorlar kısmını snlayamadım üzgünüm
Yani demek istediğim mevcut sınırsız kullanımı olan 8.1 kodları mı kullanıyor KMS? Hali hazırda kod satmadıkları için halen nasıl etkinleştir uyarısı çıkmadan kullanabiliyoruz?

Merhaba, birkaç hafta önce hazır sistem olarak almış olduğum bilgisayarı parçalarını takıp açtım. Açtığımda bilgisayarda Windows 10 Pro yüklüydü ve deneme sürümü olduğu için sağ alt kısımda Windows'u etkinleştirin yazısı bulunuyordu, ben de bu yazıdan kurtulmak için aşağıda linkini paylaşmış olduğum videodaki işlemleri uyguladım fakat Discord üzerinden birkaç kişiye sorduğumda bunun virüslü olduğunu ve bilgisayara format atmam gerektiğini söylediler. Peki ya sizce gerçekten bu yöntem virüslü mü yoksa bir zararı yok mu? En hızlı şekilde cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Link;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesin bir şey söyleyemem ama etkinleştirirken KMSpico sunucularına bağlanıyorsunuz haliyle bütün gizlilik politikası vs. kabul etmiş oluyorsunuz.3.parti yazılımlarla etkinleştirmektense orijinal lisans almanızı tavsiye ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı