KMS nedir ve zararlı mıdır?

Tamamdır yardımlarınız için çok teşekkürler bahsettiğiniz paralı lisanslardan almayı düşünüyorum şu an.
Tamamdır yardımlarınız için çok teşekkürler bahsettiğiniz paralı lisanslardan almayı düşünüyorum şu an.
Alacağınız yer konusunda güven problemleri yaşarsanız ben size yardımcı olurum öneri vererek. Aynı şekilde elimde antivirüs lisansı var. İhtiyacınız olursa hiç düşünmeden hediye ederim. Rica ederim.

Mas hwidgen vs kullandım defalarca ama herkes tercih etmiyor işte :D

Alacağınız yer konusunda güven problemleri yaşarsanız ben size yardımcı olurum öneri vererek. Aynı şekilde elimde antivirüs lisansı var. İhtiyacınız olursa hiç düşünmeden hediye ederim. Rica ederim.

Mas hwidgen vs kullandım defalarca ama herkes tercih etmiyor işte :D

Windows key için önerecileceğiniz bir site varsa ve antivirüs lisansını verebilirseniz çok güzel olru cidden.

Evet Windows 10 Pro.
Önce burası 6 Ay lisanslı Bitdefender için. Gülerek kullanın.

4 kişi için kullanıma müsait. Devamını araştırıp bakıyorum sizin için.

Attığım GitHub sayfasına baktın mı? Sanırım umursanmadım.

Baktım fakat çok bir şey anladığım söylenemez.

Attığım GitHub sayfasına baktın mı? Sanırım umursanmadım.

Tekrar Türkçe çeviri ile baktım fakat yine de bilinen yöntemle key alarak aktive etmek bana daha mantıklı geliyor yinede öneriniz için teşekkürler.

Baktım fakat çok bir şey anladığım söylenemez.

Tekrar Türkçe çeviri ile baktım fakat yine de bilinen yöntemle key alarak aktive etmek bana daha mantıklı geliyor yinede öneriniz için teşekkürler.
Buradan alabilirsiniz.

20 liraya başka bir satıcı da var. Orası da güvenilirdir.
:D
Bir saniye bekleyin lütfen. Alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı