KMS nedir ve zararlı mıdır?

Valla baya araştırdım, yani ücreti ile alacağım sırf pc zombi muhabbetleri olarak kullanılmasın diye. Pro olarak geçiyorlar.
Sizin ürününüz için yurtdışındaki kaynaklar telefonla etkinleştirme vs enteresan çeşitli yöntemler çıkarıyorlar. Keşke elimden birşey gelse. üzgünüm.

Windows 10 ve 11 de dijital aktivasyon var. Çok güzel şey dijital aktivasyon.

Sizin ürününüz için yurtdışındaki kaynaklar telefonla etkinleştirme vs enteresan çeşitli yöntemler çıkarıyorlar. Keşke elimden birşey gelse. üzgünüm.

Windows 10 ve 11 de dijital aktivasyon var. Çok güzel şey dijital aktivasyon.
İşte benim kullanmış olduğum Windows Single Language den ziyade sadeleştirilmiş. Ne kadar az Ram ve Cpu o kadar iyi benim için.

Şurada var

Bana olur mu acaba? Tıklayınca Pro olarak çıkıyor. Muhtemelen sürümü Pro ya yükseltiyor.

İşte benim kullanmış olduğum Windows Single Language den ziyade sadeleştirilmiş. Ne kadar az Ram ve Cpu o kadar iyi benim için.

Şurada var

Bana olur mu acaba? Tıklayınca Pro olarak çıkıyor. Muhtemelen sürümü Pro ya yükseltiyor.
Dert edindim ben bu konuyu. Ama zor sanıyorum biraz. windows 8 pro evet. Sürüm yükseltme gördüm ancak sürüm düşürme var mı bilmiyorum :) 8.1 in tüm sürümlerini aktif etmek benim için çok kolay ancak sağlıklı gelen yöntemler olmaz hiçbir zaman.

Dert edindim ben bu konuyu. Ama zor sanıyorum biraz. windows 8 pro evet. Sürüm yükseltme gördüm ancak sürüm düşürme var mı bilmiyorum :) 8.1 in tüm sürümlerini aktif etmek benim için çok kolay ancak sağlıklı gelen yöntemler olmaz hiçbir zaman.
Windows 10 kur ve lisansla keyfine bak.

Windows 10 kur ve lisansla keyfine bak.
8.1 den Proya yükseltince Windows içerisindeki tüm yazılım vb şeyler duruyor mu? İşte sorun 12 tane sanal Windows kurulu onlara bir şey olmayacağını bilsem dakika durmam Pro ya da 10 a yükseltirim :) onları en baştan kurmak vs zülüm.

8.1 den Proya yükseltince Windows içerisindeki tüm yazılım vb şeyler duruyor mu? İşte sorun 12 tane sanal Windows kurulu onlara bir şey olmayacağını bilsem dakika durmam Pro ya da 10 a yükseltirim :) onları en baştan kurmak vs zülüm.
Diyelimki yarın PC çöktü yada yandı PC o zamanda yandın. Bence üşenme ve hepsini Windows 10 a taşı. Sonrasında rahat edersin kafanda rahat olur.

Diyelimki yarın PC çöktü yada yandı PC o zamanda yandın. Bence üşenme ve hepsini Windows 10 a taşı. Sonrasında rahat edersin kafanda rahat olur.
İşte çökene kadar devam hocam :) O şartlar oluştuğunda elbette mecbur geçiş yapacağım.

@emircandan KMS yi sildim hem program ekle kaldır hem de regeditten
Cmd ile aktifleştirdim, yönetici olarak çalıştırıp.

Bunun daha az zararlı olduğunu söylüyorlar. Bilmiyorum siz ne dersiniz.

slmgr.vbs /ipk BB6NG-PQ82V-VRDPW-8XVD2-V8P66
slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
slmgr.vbs /ato

Bu kodlardan sadece birincisini girdim slmgr.vbs /ipk BB6NG-PQ82V-VRDPW-8XVD2-V8P66

Siz anahtar girişini yapmışsınız, sunucuya bağlanmadan yapılmış bir işlem. Normal key girişi

slmgr /xpr

slmgr /dli

Bu kodları girip bir okuyun isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı