KMS silip sorunsuz Windows 11 Pro nasıl etkinleştirilir?

Sgt.Wallcroft

Hectopat
Merhaba, bilgisayarım arkadaşımdaydı ve Windows 11 Pro'yu korsan şekilde aktif etmiş. Korsan dosyaları devre dışı bırakıp silmeye çalışmış, ama sonrasında Windows açılmamış bu sebeple geri yükleme yapmış. Sonrasında bilgisayarı teslim aldım.

Benim elimde lisans kodu mevcut. Sıfırdan temiz kurulum yapmak istemiyorum. Mevcut Windows 11'deki KMS vs. korsan dosyaları silip sorunsuzca nasıl etkinleştirme yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu rehber ile KMS kaldırabilirsiniz. Aktifleştirmek içinde key almanız gerekiyor.

Buradan alabilirsiniz.

Bu rehber ile KMS kaldırabilirsiniz. Aktifleştirmek içinde key almanız gerekiyor.

Buradan alabilirsiniz.

Hocam Zemena kurulumunda "InstallSDK Failed!" hatası alıyorum.
Mbam indirme sitesinde ise "403 Error. The request could not be satisfied." hatası veriyor.

Windows Defender buldu, onunla sileyim mi?

(Mbam sitesi hatası: "The Amazon CloudFront distribution is configured to block access from your country. We can't connect to the server for this app or website at this time. There might be too much traffic or a configuration error. Try again later, or contact the app or website owner.
If you provide content to customers through CloudFront, you can find steps to troubleshoot and help prevent this error by reviewing the CloudFront documentation.")

Technopat Haberler

Geri
Yukarı