KMS virüslü mü?

lolcuefe

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım laptopta Windows'u etkinleştir yazısı vardı ve birkaç sürücü eksik olduğu için bazı sorunlar vardı. Aldığım bilgisayarcıya götürdüm ne varsa kursun diye pek anlamıyordum bir sürü sürücüsü varmış bilmediğim. Windows 11'e yükseltmemiz gerektiğini söyleyip durdu istemediğim halde KMS kurup Windows'u etkinleştirdi. Daha sonradan tam tarama yaptım Windows Defender'dan bir şey çıkmadı ama yine de konuyu açmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldığım laptopta Windows'u etkinleştir yazısı vardı ve birkaç sürücü eksik olduğu için bazı sorunlar vardı. Aldığım bilgisayarcıya götürdüm ne varsa kursun diye pek anlamıyordum bir sürü sürücüsü varmış bilmediğim. Windows 11'e yükseltmemiz gerektiğini söyleyip durdu istemediğim halde KMS kurup Windows'u etkinleştirdi. Daha sonradan tam tarama yaptım Windows Defender'dan bir şey çıkmadı ama yine de konuyu açmak istedim.

Hocam KMS virüslüdür içinde trojan olduğunu hatırlıyorum ama tam emin değilim.
O bilgisayarcı kimse antivirüs var ise onu devre dışı bırakmış yüklemiştir sonra PC etkinleştirilince.
Antivirusu açmıştır KMS'yi silmiştir PC'den ama her türlü PC niz Windows'u etkinleşmiş halde kalma olasılığı çok yüksek.

Hocam 90 liraya alın bir key ve onla kurun format atıp bence. Özellikle böyle kurcanalanmış ve KMS yüklenmiş sistemlerde her an her şey olabilir.

KMS Update'leri virüslü olabilir

eger güncelleme yapmadıysan

Sonra hemen key etkinleştirmen gerek bazen kendi kendine geri aktifleştiriyor.

KMS virüslü değil, KMS programının kendisi muhtemel virüs.

Bilgisayarda arka kapı oluşmasına sebep olabiliyor, benim bilgisayara bunun yüzünden birisi erişmişti. Düzgünce kaldırıp key alıp yeniden etkinleştirin.

Ayrıca siz istemediğiniz halde nasıl KMS yüklüyor? Parayı da kendisi mi veriyormuş?

Bilgisayarda arka kapı oluşmasına sebep olabiliyor, benim bilgisayara bunun yüzünden birisi erişmişti. Düzgünce kaldırıp key alıp yeniden etkinleştirin.

Ayrıca siz istemediğiniz halde nasıl KMS yüklüyor? Parayı da kendisi mi veriyormuş?

Hocam bana soruyorsan başıma geldigi için söyledim.

Ben kendim key alıp etkinleştireceğim gerek yok KMS'ye virüsle falan ugrasmak istemiyorum dedim o da bana bilgisyarcıyım yıllardır bu isi yapıyorum sen bana güven dedi.

Ben kendim key alıp etkinleştireceğim gerek yok KMS'ye virüsle falan ugrasmak istemiyorum dedim o da bana bilgisyarcıyım yıllardır bu isi yapıyorum sen bana güven dedi.

Yıllardır bilgisayarları salak bir yazılımla etkinleştirip para alıyor yani, sonrası umurunda olmuyordur. Neyse siz dediğim gibi temiz şekilde yeniden etkinleştirin, bir daha da bu arkadaşa bilgisayar vermeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı